Adamlar artık devşirme futbolcu gibi korsanlardan amiral çıkartmaya çalışıyorShanks vs Luffy olmazsa bundan sonra Amiral kaldı zaten. Teach de Amiral.
Adamlar artık devşirme futbolcu gibi korsanlardan amiral çıkartmaya çalışıyorShanks vs Luffy olmazsa bundan sonra Amiral kaldı zaten. Teach de Amiral.
Shanks kızıl ejder çıkıp hükümet adamı olsun sen bir de beni o zaman gör. En büyük Shanks fanlarından biri olacağım.Adamlar artık devşirme futbolcu gibi korsanlardan amiral çıkartmaya çalışıyor
Aokiji korsan olduysa sen neden yonkou fanı olmayasın, aramıza beklerizShanks kızıl ejder çıkıp hükümet adamı olsun sen bir de beni o zaman gör. En büyük Shanks fanlarından biri olacağım.
Buggy?Shanks kızıl ejder çıkıp hükümet adamı olsun sen bir de beni o zaman gör. En büyük Shanks fanlarından biri olacağım.
Işın silahı olmadımıydı kizaruBu da benden gelsin...
Usta öyle bir şey yapacak mıyız ya Bunu bebeklikten anlamışlar bir şey olmayacağını, atmışlar ailedenShanks kızıl ejder çıkıp hükümet adamı olsun sen bir de beni o zaman gör. En büyük Shanks fanlarından biri olacağım.