Senseyyyyyyy , bu bölümden sonra göz yaşlarınla bir omuza yaslanmak istersen BENDE HAYVAN GIBI OMUZ var. Dilediğin gibi kullanabilirsin.Kötü bir şey oldu galiba. Onlarca bildirim var.
Elbet o Borsalino vs Linlin konuşanın intikamı alınacaktı.
Senseyyyyyyy , bu bölümden sonra göz yaşlarınla bir omuza yaslanmak istersen BENDE HAYVAN GIBI OMUZ var. Dilediğin gibi kullanabilirsin.Kötü bir şey oldu galiba. Onlarca bildirim var.
Geçen hafta Borsalino vs Linlin konusunu hortlatacaktım ama Linlin fanları için yapmamıştım.Senseyyyyyyy , bu bölümden sonra göz yaşlarını aktif bir omuza yaslanmak istersen BENDE HAYVAN GIBI OMUZ var. Dilediğin gibi kullanabilirsin.
Elbet o Borsalino vs Linlin konuşanın intikamı alınacaktı.
Özet: Kizaru'ya güven seviyemGeçen hafta Borsalino vs Linlin konusunu hortlatacaktım ama Linlin fanları için yapmamıştım.
Yapabilirsin ya da bölüm çıksın o zaman yapGeçen hafta Borsalino vs Linlin konusunu hortlatacaktım ama Linlin fanları için yapmamıştım.
Daha Kuma'yı elinden kaçıralı 1 hafta olmadıSakazuki reis MF'de korsanlar kaçarken geriden bakarak kaçabileceklerini mi sanıyorlar deyip sonrasında amacına ulaşmıştı. Amiral lobisi de öyledir. Gerekirse yine eski günlere gideriz ama zafer bizim olacak. Pes etmek yok. Kizaru reise güvenimiz tam.
Yapabilirsin ya da bölüm çıksın o zaman yap