Yav he he.
Zoro Ryuma soyundan gelse nolur anasının babasının kuvvetini almış denmedikten sonra anlamı yok.Sayfayı bulunca yazarım.
Bölümü oku. Ryuma dirilip geldi demedikleri kaldı.
Yav he he.
Zoro Ryuma soyundan gelse nolur anasının babasının kuvvetini almış denmedikten sonra anlamı yok.Sayfayı bulunca yazarım.
Bölüm ismi bile “ Hık demiş burnundan düşmüş” arkadaş neyini savunuyorlar bunlar.
Bir Carpe d.eyiş değil xdBir "ask d. question" değil bence.
cavo d. lokkoBir Carpe d.eyiş değil xd
Eski Joyboy Monkey çıksa yazılacakları hayal et.
Demedin mi? Bana aratma, ama bak zamanında ne yazmışsın. @RedTeroRNe zaman demişim onu merak ettim.
Niye Ryuma'nın torunu oldumu kanla seçilmiş biri mi olacak? Ryuma başından beri belki de öyle özel bir aileden gelmiyordu. Ama yaptıklarıyla bir nesil boyu hatırlanacak adam oldu diyelim. Bu Zoro'yu özel kandan gelen biri mi yapar?
Seride zaten kan bağına özel ya da belli bir clana özgü güç görmedik.
Şu an için böyle bir şey yok. Ama belki Ashura olayı felan dediğiniz gibi kan bağına özel bir durum gibi çıkartılırsa o zaman dediğin olur.
Muhtemelen bu Im ve Jouboy kardeş. Bir teori gördüydüm ikisinin taht kavgasına tutuştuğuna dair ya da benzer. Asıl Im’in tam isminde Monkey varsa edilecek muhabbetleri düşün.Eski Joyboy Monkey çıksa yazılacakları hayal et.
Sussana bizi rezil ediyorsun. Ailenin yüz karası fnfnfn.Yav he he.
Ayet kırpar gibi alıyonuz. O konuşmanın başlarında ne anlatmışım. Ne anlatmaya çalışıyormuşum onu da alman lazım. Bu Luffy haterları Garp ve Dragon'a sallarlar, sonra da Luffy'e sallamak için o güçlü kişilerin soyundan geliyor derler. Sorsan Ryuma tek atar Garp'a derler. Hele son Garp bölümlerinde yine nasıl attıklarını gördük. Ama yeri geldi mi de Garp'ın soyundan geliyor torpilli derler.Demedin mi? Bana aratma, ama bak zamanında ne yazmışsın. @RedTeroR