Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Metin ve Resimleri

Chapter 1,092: “The incident of the “Tyrant” attacking the Holy Land.”
- Kuma arrives at Mary Geoise and begins to attack her ruthlessly. Akainu appears to stop him.
- Kizaru Vs. Luffy Snakeman. Kizaru kicks Luffy with a powerful attack.
-At the end of the chapter, Luffy activates Gear 5. The sound of his heartbeat awakens the giant ancient robot, his eyes light up.
- There is no rest next week.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
1092: Tiran'ın Kutsal Toprak'a Saldırısı

- Kuma, Mary Geoise'a ulaşır ve saldırıya başlar. Onu durdurmak için Sakazuki ortaya çıkar.
- Kizaru ve Yılan Adam modundaki Luffy dövüşmeye başlar. Kizaru güçlü bir tekmeyle Luffy'ye vurur.
- Luffy Beşinci Vites foruma geçer. Luffy'nin kalp atışlarının sesi antik robotu uyandırır ve robotun gözleri parlamaya başlar.
 
Başlık: 1.092. Bölüm: "Kutsal Toprakları tehtid eden Tiran olayı."

Kapakta : Jinbe, kendisine yapışmış bazı remora balıklarıyla yüzüyor.

Bölüm, Kuma'nın Mary Geoise'e ulaşmasıyla başlar. Onu durdurmak için bazı muhafızlar ortaya çıkar, ancak Kuma onları temizlemek için "Ursus Şoku"nu kullanır. Bazı Tenryuubito da yaralanır.

Ardından Akainu, onunla yüzleşmek için ortaya çıkar.

Akainu: "Kuma, burada ne yapıyorsun!?"

Akainu, Kuma gibi bilinçsiz bir kuklanın "Kutsal Toprak" gibi bir yerde ne işi olduğunu düşünüyor.

Akainu, Kuma'ya karşı savaşıyor. Akainu, Kuma'nın yüzünün bir kısmını (ve bir bacağını, ama tam olarak emin değilim) "Meigou" (Cehennem Köpeği) adlı saldırısıyla eritiyor, bu saldırıyı daha önce Whitebeard'a karşı kullanmıştı. Kuma savunmuyor, sadece kaçıyor ve sonra kayboluyor.

Bazı Kutsal ejderler, Kuma'yı yakalayamadığı için Akainu'ya bağırıyor. Mary Geoise'in gıda stoklarının en alt düzeyde olduğu görünüyor. Ayrıca, yaklaşık 2 yıl önce Bonney'i yakaladıktan sonra (595. bölümdeki sahnenin devamı) yaşanan bir küçük Flashback görüyoruz. Akainu, Bonney'e babasının değişikliklere isteyerek girdiğini söylüyor.

Geçmişe dönüşte, Akainu'nun Bonney'i 2 yıl önce yakaladıktan sonraki sahnede devam ediyoruz (595. bölüm sahnesinin devamı). Akainu, Bonney'e babasının değişikliklere isteyerek girdiğini söylüyor.

Şimdi, şu anki zaman dilimine dönüyoruz, Egghead Adası'na geçiyoruz. Kizaru vs. Luffy Snakeman, bölümün birkaç panelinde savaşıyorlar.

Kizaru, her iki elinde de ışık bulunduruyor ve Luffy'nin tüm saldırılarını kollarıyla bloke ediyor gibi görünüyor (her ikisi de Haki'sini kullanıyor gibi görünüyor). Yeni bir saldırı kullanmıyorlar.

Kizaru: "Kaidou'yu yenen bir adamdan beklenildiği gibi, seninle savaşmak çok zor!!"

Kizaru, bir sonraki saldırısını şarj etmek için Egghead Adası'ndan çok uzaklara uçuyor.

Kizaru: "Hız, 'güç'tür!!"

Kizaru, Egghead Adası'na geri döner ve tam güçle Luffy Snakeman'e tekme atar.

Luffy, "Vegaforce-01" adlı robottan tamamen fırlar, robotu tamamen yok eder (Franky hala robotun içindedir). İki Vegapunk'un "Vegaforce-01"i Kizaru'ya gösterdiği Flashback panelini görüyoruz.

Bonney, Kizaru'ya saldırır. Kizaru: "Bu kadar büyümüşsün... Bu görev sırasında tanıdığım birçok insanı incitmeme sebep olma!!"

Bonney, Kizaru tarafından tekmelenir ve Egghead'in bariyerine çarpar. Kizaru, "Labo Fazı"ndaki "Kontrol Odası"nın ortasına ışınlanır ve hemen yanında Vegapunk varmış.

Bölümün son çift sayfasında, dev Luffy Gear 5, onların üzerinde belirir (zaten "Kontrol Odası" tavanı yok olmuştu) ve dev eliyle Kizaru'yu yakalar. Vegapunk, Nami, Usopp, Atlas ve Edison şok olur ve gözleri yüzlerinden fırlar (Kizaru normal bir yüze sahiptir). Bölümün sonunda, Antik Robot'un gözleri Nika'nın kalp atışını duyduktan sonra gözleri açılmaya başlar... Bölüm sona erdi. Bir sonraki hafta ara yok.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık