Huzunmoria303 11 Eyl 2023 #133 İki tarafında 9 luk performans sergilediği bir yonkou vs amiral savaşı seriye heyecan geldi biraz.
sensey 11 Eyl 2023 #134 aySberg dedi ki: Geçmiş olsun @Alpamis Kizaru fanları için bölüm 9/10 muş. @sensey i de tebrik ediyorum! Genişletmek için tıkla ... Müthiş haber dostum. Son düzenleme: 11 Eyl 2023
aySberg dedi ki: Geçmiş olsun @Alpamis Kizaru fanları için bölüm 9/10 muş. @sensey i de tebrik ediyorum! Genişletmek için tıkla ... Müthiş haber dostum.
Millennium Wizard 11 Eyl 2023 #135 sensey dedi ki: Bilmiyorum dostum. Spoiler da olabilir. WG'de gördüm. Genişletmek için tıkla ... Arkandayız usta Kizaru Lucci’nin Luffy’i neden imparator olarak görmediğini gösterecek bunu mu imparator yaptılar dedirtecek yayını korsan olarak izleyen korsanlar Amiral > yonko diye düşünecek.
sensey dedi ki: Bilmiyorum dostum. Spoiler da olabilir. WG'de gördüm. Genişletmek için tıkla ... Arkandayız usta Kizaru Lucci’nin Luffy’i neden imparator olarak görmediğini gösterecek bunu mu imparator yaptılar dedirtecek yayını korsan olarak izleyen korsanlar Amiral > yonko diye düşünecek.
Huzunmoria303 11 Eyl 2023 #136 sensey dedi ki: Bilmiyorum dostum. Spoiler da olabilir. WG'de gördüm. Genişletmek için tıkla ... Akainu buraya fazla gelir yav.
sensey dedi ki: Bilmiyorum dostum. Spoiler da olabilir. WG'de gördüm. Genişletmek için tıkla ... Akainu buraya fazla gelir yav.
Feitan 11 Eyl 2023 #138 Kizaru'nun tek bölümde düşecek hali yok zaten. Yarıda kesilmezse güzel savaş olacak.
yildraten 11 Eyl 2023 #140 akainu adaya mı geliyor ? spoilerları anlamadım eğer öyleyse dragon durmadan mary geoise tarafına saldırsın 2 günde denizcileri bitirir.
akainu adaya mı geliyor ? spoilerları anlamadım eğer öyleyse dragon durmadan mary geoise tarafına saldırsın 2 günde denizcileri bitirir.