Dragon için daha iyi bir eşleşme düşünemedim ama eyvahlar olsun aman ağzından yel alsın!Kizaru annesi çıkarsa işler değişir. Beklenmedik bölüm de yerini bulur.
Dragonun bütün hayırsızlıklarına geçerli bir sebep olmuş olur ki asla istemem
Dragon için daha iyi bir eşleşme düşünemedim ama eyvahlar olsun aman ağzından yel alsın!Kizaru annesi çıkarsa işler değişir. Beklenmedik bölüm de yerini bulur.
İyi spoilercılar benim yerime yazsın foruma. Yorumlarım silinecekse buralarda takılmaya gerek yok. Gif paylaşılan konuya benim resmim sığamamış iyi mi..Spoilercılar yeterince atıyor onlarla karışmasın diyedir.
Şakaysa komik, değilse trajikomik.Luffy Amiral seviyesine yaklaşıcak sanıyordum ama Luffy henüz yonkou seviyesine bile gelememiş.
Akainu yerin dibine mi girmiş yine ne anlatmış burada?
Kizaru'yu Kaidoya komşu yapmış diye yorumladım.Efsane demek ki harekete geçti! @sensey
İnşallah Luffy magmayı falan kontrol edemiyordur…Eni sonunda beş elementi de kontrol edecek diye çok korkuyorum.Akainu yerin dibine mi girmiş yine ne anlatmış burada?
Yıldırımı tutup atmıştı lavı da içip püskürtebilir. Hayal gücü ve aldığı zevkle ilgili artık yaptığı şeyler. İsterse yapar gibi duruyor.Eni sonunda beş elementi de kontrol edecek diye çok korkuyorum.