Kizaru'nun çeyrek panelde yenilmesini bekleyen mi var da denk dövüşmeleri olay oluyor.
WB'nin 50 bölümde yapamadığını 2 panelde yapacak Luffy reyiz. Öyle beklentileri var. Yapacak gücü var aslında da Oda izin vermez.Kizaru'nun çeyrek panelde yenilmesini bekleyen mi var da denk dövüşmeleri olay oluyor.
Ultisi tekmeli bir şey çıkarsa Sanji + havuzunda yüzer direktOda bey Sanji'nin rakibini ezdirmemiş.
Oda adamsa koramirallerle 2 vs 1 attırır Sanji’ye ama çokbilmişin çok derinlerine sokacaktır biliyorsun.Oda bey Sanji'nin rakibini ezdirmemiş.
Luccinin hangi tekniği? Tekkai mi öğrenecek zoro.Lucci ya tek yiyecek ya Zoro luccinin tekniğini kılıçlar ile yapmayı deneyecek gibi hissediyorum , bir teknik çalışı olacak gibi hissediyorum ve zoro bunu farklı olarak h.haki ile yapabilir , bu sırada kizaru lucciyi kurtarmayı deneyebilir , bir tehdit mevzusu olacak ya kizaru lucci için savaşı bırakacak ya da diğer denizciler için savaşı bırakacak , gorosei çöp gibi görebilir herkesi ama kizarunun benzer düşündüğünü sanmıyorum. Akainu olsa umursamazdı ama kizaru denizcilerin gücüne de önem veren biri hissi veriyor.
Çocuk bir kişiye 4-5 kere yenildi, tek yedi, denize fırlatıldı ama başına hiçbir şey gelmedi dönüp savaşı kazandı. Yine de Oda suçlu oldu vay be demek ki ne yapsa yaranamayacak bu adam Luffy fanlarınaOda izin vermez.