Burada söylüyor.
![]()
Haklısın. Madem Karasakalın peşinde bassa ya Garp gibi Arıkovanını.
Korsan Adasının yerini de biliyorlar, adamların üssü orası. Gidip basabilir ve güçten düşürebilirdi.
Burada söylüyor.
![]()
Haklısın. Madem Karasakalın peşinde bassa ya Garp gibi Arıkovanını.
Aynen aynısı Mihawk’ın her dövüşü erteleyip herkesten kaçmasını legalleştirmeye çalışıyorsun diye yorumladım.Sen savaş olmayan olaydan pay biçip, rezalet kasarsan tabii ki fanı olduğun karakterin de savaşmadan gittiği olay karşına çıkartılır. İki olay da aynı. İkisine de rezil diyebiliyor musun? Hayır.
Aynen aynısı Mihawk’ın her dövüşü erteleyip herkesten kaçmasını legalleştirmeye çalışıyorsun diye yorumladım.
İsterse WB babunlardan kaçsın sorun yok, çoluk çocuğu karşısına atıp dalga geçerek dövüşmesini izleseler kahrolurum.0 korku, zaten beceriksiz bir şey yapamaz hissiyatı, çok üzülürdüm.Mihawk pasifist adam. Eğer sadece tek bir olayda savaştan kaçsa, o savaştan korktu derdim. Adam her olayda geri çekiliyor, savaşmam diyor. Marine gemilerinden tüyen WB örneği geliyordu, dümeni iyi kırdın Mihawk'a.
Karasakal adasında değildi ki? Shanks, Wano’daki savaş sonrası yorgun düşmüş gençleri paketlemek ister Teach diye düşündü ve Wano’ya gitti. Bir de ada neden bassın yani o kadar riske ne gerek var?Korsan Adasının yerini de biliyorlar, adamların üssü orası. Gidip basabilir ve güçten düşürebilirdi.
İsterse WB babunlardan kaçsın sorun yok, çoluk çocuğu karşısına atıp dalga geçerek dövüşmesini izleseler kahrolurum.0 korku, zaten beceriksiz bir şey yapamaz hissiyatı, çok üzülürdüm.
Karasakal adasında değildi ki? Shanks, Wano’daki savaş sonrası yorgun düşmüş gençleri paketlemek ister Teach diye düşündü ve Wano’ya gitti. Bir de ada neden bassın yani o kadar riske ne gerek var?