Geçme ihtimalini yüksek görüyorum ben de ama luffy geçti diye son rakibine de geçer denmesi bana biraz saçma geldi o kadar.Ben sana söylüyorum çok rahat geçecek.
Geçme ihtimalini yüksek görüyorum ben de ama luffy geçti diye son rakibine de geçer denmesi bana biraz saçma geldi o kadar.Ben sana söylüyorum çok rahat geçecek.
İhtimalini vermiş. Akainu zaten son rakibi olmaz gibi geliyor bana, ama son rakibi kim olacaksa o güç seviyelerinde olacak. Kaido dediğimiz adam bile Roger'ın falan aşırı gerisinde değilken son rakibi mi Roger seviyelerinde olmayacak?Geçme ihtimalini yüksek görüyorum ben de ama luffy geçti diye son rakibine de geçer denmesi bana biraz saçma geldi o kadar.
Kaidodan güçlü pek kişi yok zaten ondan güçlüler de hafif üstündür Roger da bu seviyenin birkaç tık üstü benim için. O yüzden son rakip Roger'dan güçlü olamayacak, hele akainu hiç olamayacak.İhtimalini vermiş. Akainu zaten son rakibi olmaz gibi geliyor bana, ama son rakibi kim olacak o güç seviyelerinde olacak. Kaido dediğimiz adam bile Roger'ın falan aşırı gerisinde değilken son rakibi mi Roger seviyelerinde olmayacak?
Akainu'dan son düşman olmaz. Son düşman olacak karakter de Roger'dan güçlü olur. Büyük ihtimalle Im bu.Kaidodan güçlü pek kişi yok zaten ondan güçlüler de hafif üstündür Roger da bu seviyenin birkaç tık üstü benim için. O yüzden son rakip Roger'dan güçlü olamayacak, hele akainu hiç olamayacak.
Telefon numarası var mı ?Akainu = Roger şu an. Seri sonu bir ihtimal Akainu > Roger olur.
İm'e bişey demiyorum sır küpü mübarek. Parmağını şıplatıp evrenin yarısını yok edecek gücü bile olabilir. Ama onun dışında Rogerı gecebilecek biri yok gibi.Akainu'dan son düşman olmaz. Son düşman olacak karakter de Roger'dan güçlü olur. Büyük ihtimalle Im bu.
Sanjinin zeka dolu hareketi bölümü güzelleştirmek için yeterliBu bölümü övüyorlardı şöyle süper olacak bu kadar muhteşem, sonra spoiler geliyor dövüşlere 1'er panel ayırmış diye. Bölümün adı ise Sentomaru.![]()
Yav he he xdAkainu = Roger şu an. Seri sonu bir ihtimal Akainu > Roger olur.