Boynuzunu da kendi kırmış.Luffy kaidoyu yenemedi kaido bilerek lava düştü diyor zorocular ?

Boynuzunu da kendi kırmış.Luffy kaidoyu yenemedi kaido bilerek lava düştü diyor zorocular ?
Aslında zoronun attığı çizik kaidoyu bitiren vuruşmuş. Bu yüzden forza zkkLuffy kaidoyu yenemedi kaido bilerek lava düştü diyor zorocular ?
Ben bu sentomaru mu nedir kadın zannediyordum @Montana dalga geçmişti benimle erkek o diye bu kadar önemsiz bir karakter.Bölüm ziyan olmuş.Koca bölüm gerçekten Sentonun iplenmeyecek dramını okuyacağız sanırım
Ahagsgssassa Lalo iyi yere tezgah açmışBen bu sentomaru mu nedir kadın zannediyordum @Montana dalga geçmişti benimle erkek o diye bu kadar önemsiz bir karakter.Bölüm ziyan olmuş.
Lanet olsun sana Zoro. Bir adamı daha OP'tan soğuttun.Son birkaç bölümde sadece raw olarak okumuştum. Yine öyle olacak sanırım. 2015'ten beri ilk defa mangayı tam olarak okumadan geçiyorum. Bir şey kaybettiğimi de sanmıyorum. Bu kadar önem yetiyor bu seriye artık. Daha fazla ciddiye almaya gerek yok.
@Alpamis karışıklık için özür dilerim. Yonkou olan Nika reyizdi onu ezemez Kizaru. Luffy'i ezse de sayılmaz çünkü yonkou değil.O değil de Luffy baştan ciddi olup Nika reyizi çağırmazsa ilk defa bir yonkouyu ezen bir amiral görebiliriz.
Üç haki türünün zirve kullanımına hakim Luffy'i ezecek karakter yok OP evreninde. Birileri baskın gelir ancak o da Shanks'tır Kaido'dur vs. Sizlere bu tarz yorumlar atacak öz güveni veren tutarsız külotçunun eseri tabi bu tablo.@Alpamis karışıklık için özür dilerim. Yonkou olan Nika reyizdi onu ezemez Kizaru. Luffy'i ezse de sayılmaz çünkü yonkou değil.