Kh de kullanabilir hızlı bitirmek için.Luffy'nin dövüşmek için g5 açtığı adamı Zoro h.haki kullanmadan yenerse Zoro'ya büyük artı yazar.
Kh de kullanabilir hızlı bitirmek için.Luffy'nin dövüşmek için g5 açtığı adamı Zoro h.haki kullanmadan yenerse Zoro'ya büyük artı yazar.
Luffy'nin rakibi olacak denen kötü jenerasyondaki herkesden potansiyelli olunca normal![]()
g5 olmadan savaşsaydı ben mi dedim g5'e gir diye xDAlgı operasyonları başlamış.Luffy adam yerine koymadı Lucci'yi. Güle oynaya dövdü. Haki bile kullanmadı adam akıllı bırak kral hakiyi.
Sonda bir tane salladı aklını aldı.
Zoro fanları şimdi Lucci ile karşılaştı diye utanmasalar G5 olmadan savaşamazdı demeye getirecekler. Getirenler de var hatta.![]()
Oh be seni bulamayınca bana sarıyor.Algı operasyonları başlamış.Luffy adam yerine koymadı Lucci'yi. Güle oynaya dövdü. Haki bile kullanmadı adam akıllı bırak kral hakiyi.
Zoro fanları şimdi Lucci ile karşılaştı diye utanmasalar G5 olmadan savaşamazdı demeye getirecekler. Getirenler de var hatta.![]()
Ya Alpa... Herif Lucci çöpüne Nika formuyla girdi direkt... o yüzdeb gülüp oynuyordu... malum Nika abim seviyor gülüp oynamayı... skskskkAlgı operasyonları başlamış.Luffy adam yerine koymadı Lucci'yi. Güle oynaya dövdü. Haki bile kullanmadı adam akıllı bırak kral hakiyi.