Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıl önce shichibukai seviyesiydi. Bu gönderme Moria tarafından yapıldı. Bu sefer de bir koramiral veya kizaru veya Satürn tarafından gücüne dair bir gönderme gelir bence. İnşallah amiral ayarıdır da güzel bir dövüş görürüz. Ama amiral ayarı biri nikadan böyle dayak yemez.
Direkt amiral yiyecek dayağı:D selamlama faslı geçsin nasıl kırıyor ağzını nika reis
 
Dalga geçerek dövmedi adam sinirlenip daldı Lucci’ye.Kaido dövüşünde de dalga geçti diyin o zaman öyle görünüyordu dövüş.Diyebiliyor musun ? G5 dövüşme stili o şekilde.

Zoro ile olan dövüşü görünce sağ kol kelimesini ağzına almayı bırakırsın muhtemelen sağ kollar tartışması bile yapasın gelmez.Zoro tutup sürüklemiyor kılıçla giriyor adamın sertliğini aşamıyor itmek mecburiyetinde adamın bütün vücudu silah King’in ırk olayını antrenmanla yapar gibi neredeyse.
Evet ne temassız haki ne adam akıllı kral haki kullandı. Kaido dövüşüyle kıyaslıyon.:D Vallahi eskiden argümanların daha sağlamdı.
 
Kaido G5 karşısında da iyi durdu. 2 yumruğa bilinci kapanan adamı bu şekilde aklayamazsın. :bilmem:
Çünkü o Kaido.Kizaru da Kaido performansı gösteremez.Ama yapacağı şey şu olur ışınlanabileceği için birçok saldırıyı savuşturur yani bunu yaparsa aynı performans sanmayın meyvesinin getirisi kimsede olmayan hız var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık