Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler adına durum kötü.denizcilere çok sağlam müttefik geldi bir anda.denizciler lehine ibre kaydı.Seraphimler gibi büyük bir güç şimdilik beklemede onlar nolacak bakalım.
 
Luffy savaşta dezavantajlı olmalarına rağmen inanılmaz rahat ve potansiyelinin farkında, karşı da yonko olduğundaki gerilim asla yok. Muhtemelen Satürn vs birileri devreye giricek yoksa Luffy zorlanmadan kazanıcak bu dövüşü. Akainu dışı amiraller fıs çıkmaya devam ediyor.
Bölüm çıkmadan yanılmak tamam da bölüm çıktığında yanlış yorumlamak ayrı bir şey Luffy 4-5 kez Kaido'nun karşısına çıktı hangisinde yenmeyeceğim diyerek gerilerek çıktı bir kere olur o gerilme işi, luffy gülüyor diye rahat dersen direkt serideki tüm savaşları yalanlarsın, hepsini geçtim bölümde bir tane bile kizaru'ya eksi yazan şey yok ya sözde zorlanacağı beklenilen sentomaru'yu eforsuz bitirmiş şimdi de luffy ile karşı karşıya geldi ne eksisi? eminim kfye kalsa luffy tekme atıyor adlı bir spoiler geldiğinde çoğunluk kizaru durduramazdı falan derdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık