Law ve Zoroyu yenemez zaten . Yamato’dan emin değilim.King ile iyi kapışırlar ama Yamatoyu Lawı Zoroyu Sanjiyi alamaz gibi geliyor (kiddi alır)
Law ve Zoroyu yenemez zaten . Yamato’dan emin değilim.King ile iyi kapışırlar ama Yamatoyu Lawı Zoroyu Sanjiyi alamaz gibi geliyor (kiddi alır)
Zoro her yüz simasında zorlanıyor gibi gözükür zatenZoro zorlanıyomuş dönüşüm bile gecirmemiş Lucci'ye karşı
Yo genelde gülüyorZoro her yüz simasında zorlanıyor gibi gözükür zatenHep bir ter akar vs sonra aman ders işini bitirir
![]()
Bakalım resimler gelsin de bu spoiler sağliycılarına güven olmuyoZoro her yüz simasında zorlanıyor gibi gözükür zatenHep bir ter akar vs sonra aman ders işini bitirir
![]()
Ve zoro asurayla tek atar. Bunu görünce senBen Zoro en güçlü koramirale denktir diyince 1089 un en saçma yorumu diye alıntılanmıştım şimdi Lucci ile vs atıcak . Amirale denktir amiral yener vs diyen arkadaşlar Zoro Lucci karşısında efor sarfedip yenecek ve Lucci çok güçlü ya Kingden güçlü sağ kol üstü hatta amirale denk yav diyecek hazır olun . Bu arc Zoro Luffyden daha iyi diyen arkadaşlar için umarım çok güzel bir ders olur![]()
Aşure ile tek atamıyorsa kılıçları bırakıp kürek alsın çeksin gitsin Grandline a orada en iyi kılıç ustası Korsan avcısı Zorro olarak nam yapabilir. Dikkat çekiyorum Zoro değil ZorroVe zoro asurayla tek atar. Bunu görünce sen![]()
O kadar uzağa gitmesine gerek yok yanıbaşında Sanji var. Eğitir zoloyu seve seveAşure ile tek atamıyorsa kılıçları bırakıp kürek alsın çeksin gitsin Grandline a orada en iyi kılıç ustası Korsan avcısı Zorro olarak nam yapabilir. Dikkat çekiyorum Zoro değil Zorro