Çalışıp, emek vererek güçlendiği için Zoro gömüyor adam, seviye buralara geldi:Sanji hiçbir antreman yapmaz spor yapmaz silah kullanmaz ama diğer tarafta Zoro saatlerce hardcore antremanlar ve 3 silah ile anca Sanji seviyesinde kalabiliyor.En son aldığı Kral haki dopingi ile bir tık üstüne çıkabilmiştir en fazla.
G5 açması bir çok kişi için düşündürücü oldu ama dövüşü ciddiye almadığını sadece eğlendiğini gördük. O yüzden sorun yoktu benim açımdan. Zorluk çektiğini görseydik o zaman eleştirirdim.@Sodex Senle fikirler örtüşüyor o yüzden sana sorayım.
Luffy'nin G5 açıp rakibiyle eğleniyor olmasında sana bir sorun var gibi geldi mi? Bana gelmedi.
Zoro'nun gücü yetmez Lucci'ye, Zoro'ya yardım gelir yorumu hakkında ne düşünüyorsun? Ahaha.
Kid'in iyi bir geri dönüş yapıp seriyi güç olarak Zoro'nun önünde bitireceğini düşünüyor musun? Ben hayır diyorum, potansiyel olarak işi bitti bence ama bir iki yerde daha kavgaya girebilir.
Niye Kaido Zoro ya hibrit açıp vurmadı mı gayet normal ezmek için kullan kullanabildiğin yeteneği. Bu argüman yanlış bence Luffy Lucciyi tekleyip uğraşmak istemediği için G5 açabilir çünkü yapabiliyor . Zoro şimdi aşure açarsa Lucci ye ben bunun hakkında konuşmaz mıyımLuffy fanları çok tatlı ya.
Daha iki üç bölüm önce Lütfü bu adamla en güçlü haliyle savaşmamış gibi bir de Zoro'ya laf ediyorlar Lucci ile karşılaşmış diye xD
aşureNiye Kaido Zoro ya hibrit açıp vurmadı mı gayet normal ezmek için kullan kullanabildiğin yeteneği. Bu argüman yanlış bence Luffy Lucciyi tekleyip uğraşmak istemediği için G5 açabilir çünkü yapabiliyor . Zoro şimdi aşure açarsa Lucci ye ben bunun hakkında konuşmaz mıyım![]()
Nika kim olm? Yaşadığı bile kesin olmayan bir mitolojik tanrı.Serideki en güçlü 3. Kişi olacak.
Nika, teach, zoro, shiryu.
Seraphimlere karşı neden kral hakisi kullanmadılar ki? Bence kullanmışlardır Lunarian dayanıklılığının ne kadar üst düzey olduğunu gösteriyor bence.Luffy vs Kizaru
Zoro vs lucci
İki dövüşte de bizimkiler önce zorlanır. Kral hakiyi gösterdiklerinde bizim tayfanın imparator tayfası olmayı hakettiği belli olur.
Seraphim'lere karşı kral haki kullanmadılar. Lucci ilk defa bu dövüşte görecek. Güzel bi sahneye saklamak istediği için seraphimlere karşı bizimkileri rezil etmiştir.
Kizaru Mark III pacifistaları tokatlamış diye yorumladım.