Antik robot uyanıp dövüşü hiç etmiş diye yorumladım. Ulan Oda…Luffy bu sefer çok fena pişman olucak. Yonkou'ya benzemez bu
Antik robot uyanıp dövüşü hiç etmiş diye yorumladım. Ulan Oda…Luffy bu sefer çok fena pişman olucak. Yonkou'ya benzemez bu
Kizaru meyve uyanışı açmış diye yorumladım.Ne demek şimdi bu gif? Ya yok mu bu adamın adresi telefon numarası?
Yok bee. Kapakta, bir panelde Dof gözükmüştür buda onun için atmıştır bu gifi.Antik robot uyanıp dövüşü hiç etmiş diye yorumladım. Ulan Oda…
Luffy istese Lucci'ye direk tek atardı. Zaten kral hakisi falan kullanmadı. Gear 5'de keyfine göre takılıyor.Atışmanıza dahil olmak istemem ama lucci vs luffy de lucci bi kaç gömlek büyük gelen birine karşı dövüştüğünü anlamış ancak hırsından devam etmiş. Dövüşün her karesinde zorlanıyor en sonunda da yanlış ata oynadım, böyle giderse bilincimi kaybedeceğim demiş. Konun başını unuttum açıkçası. Ancak ortada tek atma gibi bir şey yok uzaktan yakından. Ama luffy basbayağı rakibine kolay üstün geliyor. devam etse biz de kediden kurtulurmuşuz. Keşke öyle olsaydı.
ayrıca o ilk fake spo çok iyi düşünülmüştü hahaha. Resmen panel panel gözümün önüne geldi. Gerçekten kizarunun dediği gibi imparator olarak ilk gösterisi başarısızlık olursa bence daha vurucu olur anlatım olarak. Gerçi law ve kidd e çizdiği aynı senaryoyu çizmez bizim oğlana zaten öyle olsa travma yaşar heralde. Kimleri kimleri devirdim şu adamı bir türlü geçemedim diye. Sonra gelsin denizcilerin yeni kahramanı XD.
Reis işi kökünden çözecek yok mu bir kapı numarası falan @justahuman @Mewtwo @William cutting siz bu işi çözersiniz bulursunuz diye düşünüyorum.Bu Redon çok oldu adamın eğlencesi biz olmuşuz :SNe demek şimdi bu gif? Ya yok mu bu adamın adresi telefon numarası?
Teşkilatın numarası mı lazım reis?Ne demek şimdi bu gif? Ya yok mu bu adamın adresi telefon numarası?
Önceden spoiler geldi mi ne zaman geldiyse o zaman çıkardı ve ne geldiyse o verilirdi sanki.Reis işi kökünden çözecek yok mu bir kapı numarası falan @justahuman @Mewtwo @William cutting siz bu işi çözersiniz bulursunuz diye düşünüyorum.Bu Redon çok oldu adamın eğlencesi biz olmuşuz :S