Geniş Aile'deki Koyu Bilal la bu
Geniş Aile'deki Koyu Bilal la bu
En az üç raundu var.Birisinde teklenir, diğerinde Kizaru ile eşit dövüşmeye çalışır, sonuncusunda ise yeni bir teknikle Kizaru’nun işini bitirir.O değil de Luffy kaç rauntta yenecek acaba?
Handikaplı olan Luffy. Çizikler yaralar hala çizilmeye devam ediliyor. Kizaru'da şu kadarı olsa denilecekleri biliyoruz. İş Luffy olunca millet kör oluyor.Kizaru’ya kaç kişi dalcak bakalım. Luffy için hazırlasınlar adamı.
Geçen mangada görüldü Robin. Yaralı, sargı içindeydi.Robini kapakta göremedim, geçenlerde de ortalıkta yoktu. 8 dilimden biri ayrılmış. Viviyi de sayarsak robin 8. katılan. Oda yine bir hainlik peşinde mi diye bir düşündürdü sonra aman be boş ver dedim!
seni çok seviyorum smoker-saannn ingilizcesi bile güzel geldi. Umarım Türkçesi gelir bugün
Demek Lucci daha iyiLucci ye g5 açıp kizaru ya düz tekme atmak ulan oda öl de bitsin bu işkence
Olay tamamen King'in zayıflığını bilip bilmemesine bağlı. King > kral hakisiz g4 falan geçelim bunları.Luffy kral haki eklemeden, g4 ile seraphime çizik atamadı wano sonrasında. Şimdiden hatırlatayım. Seraphimler g4ten güçlüler. King > kral hakisiz g4. Doğal olarak luffy kral haksiz amirali indiremez.