Adam kaidoyla ip atlıyor hala hülyalardan seçmeler söylüyor civanlarReyiz Luffy bir kaç tur farkı atıp arkadan Sanji ve Zoro'nun arasına geldiği için mümkün olabilir bu dediğin.

Adam kaidoyla ip atlıyor hala hülyalardan seçmeler söylüyor civanlarReyiz Luffy bir kaç tur farkı atıp arkadan Sanji ve Zoro'nun arasına geldiği için mümkün olabilir bu dediğin.
Ayıp ettin kardeş,Luffy'nin getir götürünü yapıyorlar diyeceksin az daha xdKüsurata vurmaya gerek yok. İki mutfak bıçağı ver dilimlenmiş marimo servis etsin reis sana. Sanji kendini tutuyor diye denk sanılıyor.
He yancı, tayfası, adamı. İlla daha güzel bir laf arıyorsan Robinin tabiriyle kanatları.
Onu da yapıyorlar zatenAyıp ettin kardeş,Luffy'nin getir götürünü yapıyorlar diyeceksin az daha xd
Bizim tayfa diğer tayfalar gibi değil ilişkiler daha farklı.
Yanlış anlaşılma olmuş.Adam kaidoyla ip atlıyor hala hülyalardan seçmeler söylüyor civanlar![]()
O küsuratı da zaten Zoro için vermedim Enma için verdim.Küsurata vurmaya gerek yok. İki mutfak bıçağı ver dilimlenmiş marimo servis etsin reis sana. Sanji kendini tutuyor diye denk sanılıyor.
He yancı, tayfası, adamı. İlla daha güzel bir laf arıyorsan Robinin tabiriyle kanatları.
Luffy değil nika. Luffy g4 ile seraphimi gıdıklayamıyor. Kral haki eklemesi lazım. Sanji ne yapacak? Çizik atamadı. Seraphim > sanjiReyiz Luffy bir kaç tur farkı atıp arkadan Sanji ve Zoro'nun arasına geldiği için mümkün olabilir bu dediğin.
Luffy>nika>enma>Luffynin terliği>ZoroYanlış anlaşılma olmuş.
Zoro > Luffy
Zoro > Nika değil.
Bro kaçırdığın bir şey var. Zoro da yapamıyor. O yüzden bu Luffy ve Zoro arasında bir şeyi belirlemez.Luffy değil nika. Luffy g4 ile seraphimi gıdıklayamıyor. Kral haki eklemesi lazım. Sanji ne yapacak? Çizik atamadı. Seraphim > sanji
Sen nasıl istiyorsan öyle sıralama yap.Luffy>nika>enma>Luffynin terliği>Zoro![]()
En azından bir kabullenme var. Kurtarır tarafın daha fazla gençlere nazaranSen nasıl istiyorsan öyle sıralama yap.
Ben bizim sıralamadan sorumluyum sadece.
Nika'ya rakip görmüyorum en fazla eğlenceyi biraz kaçırabilir Aslan.