Gittikçe kötüleşiyor bazı şeyler, doğruReis sene 2023 günaydın xD

Gittikçe kötüleşiyor bazı şeyler, doğruReis sene 2023 günaydın xD
Ben de bir kaç şey atardım da ölünün ardından gerek yok. Edep müsade etmez.Gittikçe kötüleşiyor bazı şeyler, doğru
![]()
Sanji, Zoro ne alaka ? Zoro bile ölümlerden dönerek anca yener bir kaç güç artışıyla bir Amirali... Amiral dediğin adamların kafasında 3 Milyar ödül var.Asıl sen Sanji ile Zoro'yu nasl bu kadar ayırabiliyorsun? Zoro 100'se Sanji 97 falandır.
Sento muhtemelen Kaido'dan daha uzun bir flashback'e sahip olacak.
Ney? Kartlar tekrar dağıtılıyor o zaman. Sentomaru, Kizaruyu iki eliyle tutup ip atlamaya başlamış.
Ölen hayvan imiş redi aşıklar ölmezbende bir kaç şey atardım da ölünün ardından gerek yok. Edep müsade etmez.
Zoronun yenebileceği herhangi bir adamı Sanji de yener. Geçelim.Sanji, Zoro ne alaka ? Zoro bile ölümlerden dönerek anca yener bir kaç güç artışıyla bir Amirali... Amiral dediğin adamların kafasında 3 Milyar ödül var.
Sen Zoroya orta Sanjiye yüksek zorlukla yediriyorsun.
Zoro extreme zorlukla alır güç artışıyla Sanji'de bu matematikte otamatikmen kaybeder.
Lütfü sevgisine bak. Ayıptır be kimlerle denk tutuyorÖlen hayvan imiş redi aşıklar ölmez![]()
Yok la ne münasebet, Luffy kim köpek?Lütfü sevgisine bak. Ayıptır be kimlerle denk tutuyor![]()