Luffy reyiz yoldan geçer gibi tekledi. Zoro denk giderse ahaha.Yanlız zoro zorlanırsa Lütfü fanların dan cekeceğmiz var![]()

Luffy reyiz yoldan geçer gibi tekledi. Zoro denk giderse ahaha.Yanlız zoro zorlanırsa Lütfü fanların dan cekeceğmiz var![]()
Sonuçlanmaz gibi geilyor bana da... Şu Vegapunk'ın zımbırtıyı hazır edesiye kadar dövüş olur ufaktan... O gösterdikleri koramiral ile dövüşecekseler hiç dövüşmesinler zaten.Dövüşleri sonuna kadar götürme niyeti olmadığından detaylı düşünmedi muhtemelen. Biz Elbaf'ı bekleyeceğiz artık. Beklemek bizim kaderimiz.![]()
Lucci ve Luffy dövüşü başlamadan önce ben g5 açar demiştim Luffy yalandan, cidden öyle oldu. Şimdi yalandan dövüşecek Zoro ve Lucci, sen ajandan için mi kullanacaksın dürüstçe yalandan bir dövüş müydü diyeceksin?Luffy reyiz yoldan geçer gibi tekledi. Zoro denk giderse ahaha.![]()
Dövüş ciddi denk giderse denk gitmiştir. Neyse o. Luffy tekledi oyuncak gibi oynadı.Sonuçlanmaz gibi geilyor bana da... Şu Vegapunk'ın zımbırtıyı hazır edesiye kadar dövüş olur ufaktan... O gösterdikleri koramiral ile dövüşecekseler hiç dövüşmesinler zaten.
Lucci ve Luffy dövüşü başlamadan önce ben g5 açar demiştim Luffy yalandan, cidden öyle oldu. Şimdi yalandan dövüşecek Zoro ve Lucci, sen ajandan için mi kullanacaksın dürüstçe yalandan bir dövüş müydü diyeceksin?
![]()
Tamam anladım sen denk gitmese bile denk diyeceksin.Dövüş ciddi denk giderse denk gitmiştir. Neyse o. Luffy tekledi oyuncak gibi oynadı.
Öyle demeyeceğim. Onu görmek lazım.Tamam anladım sen denk gitmese bile denk diyeceksin.![]()