Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece mangasının son iki bölümünün başlığına bakar mısınız?

1090: Kizaru
1091: Sentomaru

Adamın artık mangaya olan ilgisi hiç kalmadı.Mangaya güzel bir başlık bulmak bile istemiyor.

Herhalde 1092.bölümün başlığına “Luffy” der geçer artık.
 
Bilemiyorum ben tayfa özelinde aşırı fan birisi değilim hepsini ayrı ayrı seviyorum Luffy Kaido’yu bir veya iki seferde yenseydi senin gibi düşünebilirdim ama Luffy’nin dövüş stili ve Zoro’nun dövüş stili çok farklı Oden Kaido karşısında direkt kazanma şansına sahipti ama Kaido’yu tutup ip gibi atlamadı mesela.
Aslında Oden'in, Kaido'yu almak gibi bir şansı hiç yoktu. Evet iyi bir mücadele verirdi uzun uzadıya bir dövüşte yaşanırdı ama bu dövüşü Kaido kazanırdı. Oden'e karşı hibrid formunu bile görmedik. Belki araya birileri girmeseydi bunu görme şansımız olurdu.

Kaido'nun bütün formlarını sende gördün. Hibrid formuyla normal insan formu arasındaki güç farkına da şahitsin. Bu Kaido'nun alacağı bir dövüş olurdu. Ben Oden'i seviyorum ama onun Kaido'yu alabileceğine ihtimal vermiyorum.

Luffy'nin teke tek olarak kapıştığı adama Zoro'nun en iyi haliyle atabildiği hasarı gördün. Sonrasında aldığı power up yine yeterli gelmezdi. Luffy bile kaç defa düştüğü halde alamadı. Zoro biraz daha Haki kullansa ölüp gidecekti. Gear 5 açmadan bile Luffy birkaç gömlek üstün olduğunu gösterdi. Gear 5 sonrası ise makas artık kapanmayacak kadar büyüdü.

Luffy şu saatten sonra sadece yatıp uyusa, Zoro'da yıllarca çalışsa yine bu makas kapanmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık