Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam ciddi ciddi Kizaru'ya karşı eldivenle dövüşen Luffy çizmiş olabilir ve siz hala Zoro, Luffy falan diyorsunuz. Şaka gibi. Yonko'ya bak, amiral görünce eldiven giyiyor. Bir de ana karakter bu. Puh, Allah cezanı versin.
Ayrıca, Lucci ne olm hala? Lan ne Lucci'si, ne Kaku'su? Kafayı yedi adam iyice. GEri gelip rakip oldukları yetmedi, bir de tayfayı dönmeye başladılar. 3 bölüm sonra da Sanji'yle mi kapışacak? Kimin seviyesine kadar düştüğünü bulmaya mı çalışıyor bu Lucci?
 
Kizaru yenileceği bir savaşa girmez bence.Orada Kizaru farklı bir şey düşünüyor gibime geldi.Yani Luffy ile karşılaşma ihtimaline karşı Kizaru önlemini almıştır.

Sonuçta yenileceğin bir savaşa girmenin bir mantığı yok.Kizaru aptal bir karakter değil çünkü.
 
zoro vs lucci dediği karşı karşıya gelmeleridir.bu spoiler verenler genelde zoro fanlarının gazını almayı çok seviyo.
 
Luffy'nin alacağı başka güç kalmadı adam tanrı oldu. haliyle şu an bir amirali ezdirmez oda kısacası saçma sapan bir dalaşma olup adadan kaçarlar bence
 
Luffy kizarun’un bi aklını alsında, luffy’le de zoro’yu karşılaştırmak saçma artık sürekli aynı şeyleri okuyoruz. Biri kaptan diğeri yardımcı kaptan arada bi fark var ki Luffy kaptan bıktık aynı şeyleri okumaktan her seferde. Bu arada bölüm fena geliyor kizaru’nun sanşı yok zoro da lucci’ yi yener akar gideriz burdan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık