Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sento saf dışı kaldıktan sonra seraphimlerin kontrolü düşmana geçerse Sanji buradan bir seraphimle dövüşse daha iyi olur.

Luffy-Satürn
Zoro-Kizaru
Sanji-X Seraphim

Şahsen ben Kizaru'nun Sanji'nin final rakibi olmasını isterdim. Burada iki sürtüşme sonrası bizimkiler kaçıp gitse daha iyi olur. Aksi halde Sanji'nin Bb tayfasından X karakterle final dövüşü yapması beni hiç kesmez.
Böyle bir durumda Sanji vs s-Shake trolünü kaçırmaz bence oda.
 
Bu spoilercilar tam düzenbaz ya hypelarina gelmeyin hiç bir bok olmuyodur bölümde. Gerizekalı veletler gibi herşeye hypelandiklari için normal o emojiler falan.
 
Ne tarafa doğru gülüyoruz? Kaidoya doğru düzgün hasar veremeyen luffy, kaidoya yara bırakan zoro. Luffy nikasız zoroyu sittin sene alamaz. Sıfır. Zoro kesti mi yarıp geçiyor. King gibi hayvanın koka kaplı kılıcını, kanadıyla, ejder aleviyle beraber kesti geçti. Adam gitti apooya tek attı. Kılıç bitiriciliği anormal yüksek. Adam kinge 3 attı. Luffy king kadar sağlam bir vücuda sahip değil. Taş çatlasın 2 kesiş.
- Kaido'ya Zoro'dan daha fazla hasar verdi.
- Luffy, neden kendisine ait bir formu kullanmadan Zoro ile karşılaşıyor?(nikasız cart curt)
- Apo'ya tek atmış olsa bir daha görmezdik.
- King'e 3 atmadı.
 
- Kaido'ya Zoro'dan daha fazla hasar verdi.
- Luffy, neden kendisine ait bir formu kullanmadan Zoro ile karşılaşıyor?(nikasız cart curt)
- Apo'ya tek atmış olsa bir daha görmezdik.
- King'e 3 atmadı.
Apo hiçbir şey olmamış gibi kalktı ise koyuldu.

Zoro çok bitirici.:D

Yıllardır aynı hikâyeyi okuyor bazı Zoro fanları.
 
Hızlı olan tabiki kizaru olacak, son görüşmeden daha iyi olan luffy ve bence daha güçlü olan Lucci çıkacak. Paşam hani luffy i yonko olarak görmeyen şimdi birisinin bir yerlerini tersten görecek. Luffy ve kizarunun tarafı belli. Bu durumda Lucci her şekilde ölüyor. Ya kizaru “lan it , nasıl bizden izinsiz imparatora saldırırsın” diye rapor sızdırmasına rağmen affetmeyecek, ya bizim deli oğlana fırsattan istifade sataşıp gene şamarı yiyip oturacak. Tayfayla elbafa gitmesine ve itaatsizlik edip cezasız bırakılacağına ihtimal vermiyorum. Belki kizaru değil de kadim harcar.
 
Luffy nin son formunu bir kenara koydum önceki formu bile güncel Zoroyu kolay-orta zorluk arası rahat alabilirken son formu ile Zoro 1 dk bile dayanamaz.Hala gelmişler Zoro Luffy den iyidir diye yorum yazanları görüyoruz.Farkındayım bu zoro fanboylarını ciddiye alıp yorum yazmak aşırı saçma ama işte belki bir gün düzgün doğru yorum yazmayı başarabilirler.İnancım var hala.Bu yorumlarımda komiklik olsun diye troll yazanları hariç tutuyorum.
Insanlar Zoro’nun saldırı gücü yüksek diye onu göklere çıkarıyorlar (Zoro harbiden de liginin üstünde vuruyor). Ama aynı Zoro’nun 500 bölümdür hızına buff almadığını unutuyorlar. Yüksek hızlı bir karakter (Katakuri, Kizaru gibi) Zoro için şu an çok kötü eşleşme (oyun tabiri ile bunlar Zoro’nun counteri diyim). Saldırılarının hiçbiri isabet etmedikten sonra o saldırının hasarının önemi yok.

(Bu arada ilerde gelecek görüşü açarsa Zoro’ya çok yakışır)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık