Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Lucci'yi balgamında boğar dostum. Sentoumaru hem hazırlıklı şu an hem de Kizaru buna hayvan gibi abanmamıştır. Luffy bu tepkiyi Kizaru geldi diye veriyorsa bunun herhangi bir izahı yok. Mevzu değişik önümüzdeki bölümü görelim
Zoro yada sanji gerilse anlarım ama kaido(dünyanın en güçlü adamı) gibi biriyle dovusurken bile gerilmeyen luffy nin gerilme efekti göstermesi çok saçma olmuş. Luffy aşırı gucsuzken beyaz sakala karşı bile gerilmedi. Gerileceği tek insan geçmişinden dolayi garp olur. Bu arada kizaru lucci kadar hasar çıkaramamasi bana olası geliyor. Sonuçta lucci sukastci kizaru daha çok savaşçı. Işık denince akla hasardan çok hız geliyor. Serideki açık ara en hızlı kişi büyük ihtimal kizaru en iyi vur kaç yapabilicek insan o. Aşırı güçlü olursa yıllardır boşa denge filan hep yalan olur.
 
Herşey bir yana bu Luffy 2y önce bile 3 tane amiralin karşısına dikilmemişmiydi elinde bir tane kalasla.Oda nın böyle gerizekalı mantık dışı çok çizimlerini gördük.Oda ya sorsan o bile bilmiyordur önceki dönemde ne çizdiğini.Bir sayı çıkarırken önceki sayıları bildiğin çöpe atıyor gibi davranıyor.
 
Borsalinonun Satürn karşısındaki tavrı amirallerin aslında Gorosei için bile özel bir yeri olduğunu gösteriyor.

Kuzan da WAter 7 arcında habersiz giderken Gorosei sadece yakınmakla yetinmişti .

Adamlar kafasına yatmadı mı kendi bildiklerini okumaktan çekinmiyor .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık