Seriye gerçekten renk kattı Kizaru+ olmasını beklemiyordumLucci’yle bir ton dalga geçtik Atak gücü Kizaru üstü çıktı.
Seriye gerçekten renk kattı Kizaru+ olmasını beklemiyordumLucci’yle bir ton dalga geçtik Atak gücü Kizaru üstü çıktı.
Çok şaşırdım da uyanışı Luffy’nin uyanışa benzer gözüküyordu oradan anlamamız lazımdı.Seriye gerçekten renk kattı Kizaru+ olmasını beklemiyordum
Ne yaptı?Lucci’yle bir ton dalga geçtik atak gücü Kizaru üstü çıktı.
Kaliteli karakter. Akıbetini görsek güzel olur.Bu kaptan KURO ne ayak kapağa koymuş bunu yıllar yıllar sonra...
Bunu spoda okurken aklımdan geçen aman dedim şimdi bunu da geri getirmesin. Gerçekten yani ne alaka kimin umurunda Kuro.Artık dümdüz okuyorum seriyi. Ruhumu emdin SODA...
Bu kaptan KURO ne ayak kapağa koymuş bunu yıllar yıllar sonra...
Bizimkiler neyden niye kaçıyor ben asıl bunu anlamadım. Bırak orada olan herkesi, bırak filoyu sadece Monster Trio zaten karşıyı dümdüz oğlu dümdüz eder. Nika gücünü kim nasıl karşılayabilir. Oda kendi kıçından uydurduğu saçma gücün bile farkında değil, hikaye ilerlesin diye saçmalıklar okuyoruz başka bir şey değil. Şu an aktif güç dengelerinde seraphim vs. katmadan bizim tayfa gorosei, amiral dinlemez dümdüz eder normalde. Ama Oda paşam istediğini yazıyor biz de mal gibi okuyoruz. Yonkou tayfası amiralden kaçıyor aynen.