Pek inandırıcı gelmedi ama...Bu seriyi takip eden yaşı 20-30 arası olanlar yine şanslı.40-50 yaşlarında sonunu görebilir : ) Yaşı benim gibi geçmiş olanların işi yaş : )
Pek inandırıcı gelmedi ama...Bu seriyi takip eden yaşı 20-30 arası olanlar yine şanslı.40-50 yaşlarında sonunu görebilir : ) Yaşı benim gibi geçmiş olanların işi yaş : )
Merak etme en fazla 2027 yılına kadar yayınlanacaktır. Ani Ölüm olmazsa sonunu görmen olası yani. Allah gecinden versin.Bu seriyi takip eden yaşı 20-30 arası olanlar yine şanslı.40-50 yaşlarında sonunu görebilir : ) Yaşı benim gibi geçmiş olanların işi yaş : )
Boy sıraları da Akainu>Kizaru>Aokiji şeklinde gidiyor. Tanıtım sırası kadar önemlidir.Worstgen de bir kullanıcı şöyle bir yaklaşım da bulunmuş .
2y öncesi ilk tanıtılan amiral Aokiji , sonra Kizaru sonrada Akainu
MF arcında hepsi aynı nizami sıra ile atağa geçmişler . İlk Aokiji son Akainu .
2Y sonrası ilk Aokiji tanıtıldı ‘ BB korsanları 10. Titan kaptanı ‘ ve Monkey Garp ile çarpıştı
Şimdi Kizaru tanıtıldı ‘ Amiral Kizaru ‘ muhtemelen Monkey Luffy ile çarpışacak
Son olarak Akainu tanıtılacak .’ Filo amirali Akainu ‘ şeklinde ve tanıtımında Monkey Dragon ile husümeti olacak .
Bana olası geldi .
Zaten muhtemelen güç sıralaması da Akainu > Kizaru > Aokiji şeklinde olabilir
Yaklaşım güzel, fakat bunun gücü yansıttığını düşünmüyorum. Aksine Aokiji'nin en güçlü amiral olduğunu düşünüyorum.Worstgen de bir kullanıcı şöyle bir yaklaşım da bulunmuş .
2y öncesi ilk tanıtılan amiral Aokiji , sonra Kizaru sonrada Akainu
MF arcında hepsi aynı nizami sıra ile atağa geçmişler . İlk Aokiji son Akainu .
2Y sonrası ilk Aokiji tanıtıldı ‘ BB korsanları 10. Titan kaptanı ‘ ve Monkey Garp ile çarpıştı
Şimdi Kizaru tanıtıldı ‘ Amiral Kizaru ‘ muhtemelen Monkey Luffy ile çarpışacak
Son olarak Akainu tanıtılacak .’ Filo amirali Akainu ‘ şeklinde ve tanıtımında Monkey Dragon ile husümeti olacak .
Bana olası geldi .
Zaten muhtemelen güç sıralaması da Akainu > Kizaru > Aokiji şeklinde olabilir
Akainunun Aokijiden güçlü olduğu netleşti bence .Yaklaşım güzel, fakat bunun gücü yansıttığını düşünmüyorum. Aksine Aokiji'nin en güçlü amiral olduğunu düşünüyorum.
Bu sıralama muhtemelen üçünün de ölüm sıralaması olabilir. Bu durumda Kizaru, Egghead'de ölmeyecek demektir.
Niye tite kubonun başı kel mi? O kötürüm omuzla çizim yapiyordu her hafta. Oda çizimlere ozenmiyor, cizimlerin zaten anatomisi yokki adam manga disindaki islerle o kadar para kazaniyor ki tabii zaman ayiramaz mangaya bu kadarHmm, belki Oda'nın bu jadar ara vermesinin sebebi 26 yıldır her hafta-iki haftada bir manga çizerek ellerini, gözlerini ve sırtını mahvetmesi olabilir mi?
Hikayesine laf edin, aralarına laf edin, çizimlerine laf edin de sırf sizin istediğiniz kadar sayıda çizmiyor diye bir insana ölsün demeyin. Editörler hikayenin içine eder bu arada. Nikayı tavsiye eden editörün adresini arıyorum hala.
Kubo ne alaka? Kubo zaten benim açık ara favori mangakam. Pedo itlere karşı çıkması bile yeter. Ama konu Kubo değil işte. Admaın anatomisi yok diyorsun, belki bunun 26 yıldır durmadan çizim yapmayla bir alakası vardır? Banane red filminden, Oda'nın ne kadar kazandığından? Ben Odanın yaveri miyim haber ver diyosun? Ha bir de Kuboyla Odanın arasında ufacık bir fark var. Oda Kubo'nun çizdiğinin iki katı kadar senedir çiziyor. Ve Kubodan çok daha fazla çizim yapıyor.Niye tite kubonun başı kel mi? O kötürüm omuzla çizim yapiyordu her hafta. Oda çizimlere ozenmiyor, cizimlerin zaten anatomisi yokki adam manga disindaki islerle o kadar para kazaniyor ki tabii zaman ayiramaz mangaya bu kadar
sen odanin ne para kazandigi click bait red filminden haber ver