İcki icen,aglayan,zirlayan bekledigimiz gibi cikmayan bir car kaido kim derdi ki koskoca kaido kimseyi olduremesin. Yahu koca arcta adam bir kisiyi olduremedi.Kaido ile kapışmış, ilk üçü kadar güçlü olmasa da fujitora ve rkogyukuyu görmüş luffy bir amiralden bu kadar korkmaz.aynı cevap aynı cevap peki kaido akkında ne diyeceksin
Öldürdü.İcki icen,aglayan,zirlayan bekledigimiz gibi cikmayan bir car kaido kim derdi ki koskoca kaido kimseyi olduremesin. Yahu koca arcta adam bir kisiyi olduremedi.
ajani diyorsan oldurmemis olabilir denildi forumda hatta smoker bile dedi yanilmiyorsam.Öldürdü.
Guernico ölmedi, onu da sbsde anladık. Luffy'den bahsediyor olabilir sjhjsh :d.dajani diyorsan oldurmemis olabilir denildi forumda hatta smoker bile dedi yanilmiyorsam.
Oda taş çatlasın 1095'i çizmiştir. Bu haberi kim yaydıysa feci kolpa yapmış. O şimdiden belli olmaz.Ben 117 sayfayı okumadım ama paylaşılmış gördüm hype vermek için geldim. Diyolllar ki 1100 de Elbaf arc başlayacakmış amin inşallah.
Ne güzel olur ya. Ağlarım.
Sağol varol elbette link atman yeterli.oldum gitti ustam. Bir gün ben de kanal açıp sen de bana abone olursun.. :d