Squardo'nun bıçakladığı WB'yi niye ciddiye alıyorlar gibi bir yorum olmuş.Sentomarunun durdurabildiği Kizarı için bu kadar korkmuyordur Luffy.
Gelen Figarland olabilir.
Squardo'nun bıçakladığı WB'yi niye ciddiye alıyorlar gibi bir yorum olmuş.Sentomarunun durdurabildiği Kizarı için bu kadar korkmuyordur Luffy.
Luffynin amcasinin oglu degil kizaru, sentou ile kizarunun baglari var.Sentomarunun durdurabildiği Kizarı için bu kadar korkmuyordur Luffy.
Lucci satmaz diyordun? Tanıyamadınız diyordun karakteri...Luffynin amcasinin oglu degil kizaru, sentou ile kizarunun baglari var.
Kaido ile kapışmış, ilk üçü kadar güçlü olmasa da fujitora ve rkogyukuyu görmüş luffy bir amiralden bu kadar korkmaz.Squardo'nun bıçakladığı WB'yi niye ciddiye alıyorlar gibi bir yorum olmuş.
Kaido ile kapışmış, ilk üçü kadar güçlü olmasa da fujitora ve rkogyukuyu görmüş luffy bir amiralden bu kadar korkmaz.aynı cevapLuffynin amcasinin oglu degil kizaru, sentou ile kizarunun baglari var.
idael eş bonney hep yaşı 19Şimdi bonney sanjinin gerçek değerini anladığı için yanına alıp götürmesin. Hem güçlü hem aşçı hem de …
Konu Luffy gommece olunca amiral fanı bile oluyorsun Redim. Yarın öbür gün bu mesajlar sana delil olarak gösterilir...Adamın gram egosu yokmuş çay getir lan dediklerinde tamam diyor ama yeri gelince de ayarı veriyor.
Garp gibi çay getirmem ben deyip torununun öldürülmesine seyirci kalmıyor.
Kizaru büyük adamsın vesselam.
Ee kim olabilir başka? Figarland Mariejois'ten kalkıp koşa koşa Çokbilmişe mi gelmiş?Kaido ile kapışmış, ilk üçü kadar güçlü olmasa da fujitora ve rkogyukuyu görmüş luffy bir amiralden bu kadar korkmaz.
Eskiden az amiral fanlığı yapmamıştım iş çıktı sana King deseneKonu Luffy gommece olunca amiral fanı bile oluyorsun Redim. Yarın öbür gün bu mesajlar sana delil olarak gösterilir...