Görünmezlik meyvesi hakiyle tespit edilebiliyor zaten ?Görünmezlik meyvesi gibi bu da özeldir bence. Görünmezlik meyvesi mesela haki ile tespit edilebilse çöp olurdu,shiryu da böyle bir meyveyi yemezdi.
Görünmezlik meyvesi hakiyle tespit edilebiliyor zaten ?Görünmezlik meyvesi gibi bu da özeldir bence. Görünmezlik meyvesi mesela haki ile tespit edilebilse çöp olurdu,shiryu da böyle bir meyveyi yemezdi.
Aynısı değil dedin ben sana aynı tepkiyi verdiği manga sayfası atıyorum senin verdiğin cevap korkma oluyor hayır niye korkayım?Çizdiği tepkiler böyle adamın.İki lafı kaldıramıyorsun Luk ya. Ne olmuş korktu dediysek ? Dof bunun yarısını gösterdi yıllarca it yerine kondu.
Az sakin olun Lütfünüze bir şey dendiğinde yeter çok abartma durumu lütfen.
Aramaki bu yorumu beğendiAmiral = yonko
Ilk 3lü için diyelimAramaki bu yorumu beğendi
Dof için bunun 5 katı yapıldı aşırı tepki veriyorsunuz.Aynısı değil dedin ben sana aynı tepkiyi verdiği manga sayfası atıyorum senin verdiğin cevap korkma oluyor hayır niye korkayım?Çizdiği tepkiler böyle adamın.
Al bu zoronun verdiği tepki sanki 5 saat köpek balığı ile savaşmış zoro çok güçsüz dayanıksız demek ile luffy korkak demek arasında bir fark var mı sence şunu görüp?
Ben görmedim bilemem dofta mı korkuyormuş? Gerçi kaidodan korkuyordu zaten eğer onun için yapıldıysa doğrudur.Hatta bana suikastçılarını gönderecekler beni koruyun diye yalvarmışlığı var hatırladımDof için bunun 5 katı yapıldı aşırı tepki veriyorsunuz.
Oda'nın kafası diğer mangakalar gibi işlemiyor. Jay Garcia bilim bakanı olduğu için şu anda Egghead'de. Kizaru'nun da en güçlü olduğu bir durum söz konusu değil. Yonkou'larla >> amiraller arasındaki güç farkını henüz anlamadıysanız anlamak üzeresiniz.Ha diğer muhabbete de gelecek olursak
İlk gösterilen her zaman en güçsüzdür muhabbetinden yola çıkarak
Jay Garcia Saturn en güçsüz kadim
İşine gelmeyince görmezsin tabiBen görmedim bilemem dofta mı korkuyormuş? Gerçi kaidodan korkuyordu zaten eğer onun için yapıldıysa doğrudur.Hatta bana suikastçılarını gönderecekler beni koruyun diye yalvarmışlığı var hatırladım
Dofun o halleri ile bu aynı tabi haklısın ahahshshdhdj Dofa az bile yapmışlar o rezil halinden sonra.İşine gelmeyince görmezsin tabi