Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin korktuğu kişi Kizaru'dan başkası değil. Luffy'nin saçı ve yüzündeki ışıktan bu belli.

Egghead Wano'ya benzer bir yapıya sahip. Orada çatı vardı, burada lab. Şu an alt katta Sento ve Kizaru var. Üstte ise tayfa.

Bölüm sonu için 2 ihtimal var.
a) Kizaru aşağıda karmaşaya sebep olmuş ve üst tarafa ışık gelmiş. Hatta bu savaştaki şiddetten dolayı ağaçlar sallanıyor. Tayfa bu ışığa şaşırıyor. Zaten Luffy'nin solunda Kizaru'nun ışık parçalarından var. Aynı ışık çizimi önceki panellerde mevut.
b) Kizaru Sento'yu çoktan yenip laba çıkmış. Luffy'nin arkasındaki ışık direkt Kizaru'nun kendisi. Sonraki bölüm bir tekme görebiliriz.
su serıde en korktugum sey amıralcı olmamama ragmen bır amıral dayak yedıgını veya trollendıgı gormek resmen olum umarım nıka cıkmaz ortaya
 
Dalgasına vuruyoruz ancak Luffy Satürn’ü kastediyor muhtemelen. Meyve si de zoan olma ihtimali yüksek. Cp0’un kendilerinden güçsüz birinden emir alacak kadar görev adamı olmadıkları Lucciden belli, muhtemelen hakisi de vardır.
 
Lufinin tepkisinin tayfasını önemsemesinden kaynaklı arkadaşlarını uyarı mahiyetinde olduğunu düşünüyorum, şayet bir kapışma olursa nika amiralin gözünün yaşına bakmayacaktır, Momo'nun aramakiyi teklemekten beter etmesi gibi bir sahne olmasa da alaycı sahnelere açık bir dövüş.

Sentomaru'da hafiften bir çincaoluk var gibi. Sahip olduğu bazı şeylerin sertliği ile övünenler madara olmaya müsait karakterler olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oda yine kolpa peşinde. Bir anlık panele bakıp Luffy korktu demek doğru olmaz. Bu adam daha b*kunda boncuk ararken 3 amiral karşısına korkusuzca dikildi bir şey yapamayacağını bilse de. Luffy şamarlar orası kesin. Ancak yine bildiğimiz senaryolar gerçekleşecek orası kesin. Önce birkaç posta daya yiyecek, sonra dayak atmayı yeni öğrenmiş gibi dövecek. Şimdiden rip Kizaru.

Oda şaşırtır da Satürn vs Luffy yaparsa senaryo yine değişmez ama pek sanmam.
 
Sentomarunun olayini birdahaki arc ogrenecegiz ve sonuclanacak bakalim kizaruyu ne kadar tutabilecek sonucta luccinin rokusikisi sentoudan daha iyi cok merak ediyorum sentouya ne olacak. Cogunluk kizarunun rahat gececegi konusunda hemfikir

Tekkai+koka haki basmayan lucci stussye saldiracak buyuk ihtimal

sanji vs lucci olacak ama tekkai ustune koka haki basmazsa acayip soverim odaya.
 
Buralarda bahsedildi mi bilmiyorum ama bonney in devon olabileceği üstüne teoriler vardı. Bence de mantıklı gibi. Vegapunk gibi bir güç ile ilgili bir olayda karasakal ın harekete geçmemesi tuhaf olurdu. Kara sakal korsan bayraklı bir gemi de yanlış hatırlamıyorsam ada dışında görülmüştü. Ayrıca yine 1-2 hafta ara varmış... Cidden keşke aylık bir dergiye geçse oda kurtulsa biz de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık