Mihawk Shanks'tan zayıf çıkınca gelen pişmanlık hissini unutursun umarım.Mihawk Shanks'ı adam yerine koymaz. Zaten koymamış kolunu kaybettikten sonra.
Mihawk Shanks'tan zayıf çıkınca gelen pişmanlık hissini unutursun umarım.Mihawk Shanks'ı adam yerine koymaz. Zaten koymamış kolunu kaybettikten sonra.
Ya da babasıyla dövüşüp keskin nişancılığın inceliklerini öğrenip augur'a öyle yürüyebilir. BilemeyizBonney, Devonsa İlk rakip karasakal
Değilse Shanks
Bana her zaman Teach olması daha mantıklı geliyor.
Bunun tek sebebi benim için Usopp.
Usopp, Shankslarla karşılaşırsak rakibi Yasopp
Teachlerle karşılaşırsak Van Augur.
Yasopp, Shanksın en güçlü üç komutanı arasında.
Van Augur, Teach'in en güçlü üçlemesinde yok.
Yani bu mantıkla Korkak Usopp'un Cesur Erkeklerin yurdu Elbafta sağlam bir güç artışı yaşayacağını düşünebiliriz.
Kısaca toplarsak sonuç şu Van Augur, Yasopp'tan sonraki rakip olamaz.
Yasopp > Van Augur
Beckman > Shiryu
Önce Teachler sonra Elbaf ve Shanks
Seraphimlerle kapışırlarken dayak yemişKaku niye yatıyor yav ? Zoro mu hırpaladı yine kaçırmışım ben orayı galiba.
Mihawk shankstan daha iyi bir kılıç ustası kesin. Şimdi savaşlarında sadece kılıç mi kullandilar hakiyi dahil etmediler desen yeni dunyada hangi Kilic ustası savaşırken haki kullanmayalım sadece kılıçları tokusturdu derim. En fazla shanks kral halısını kullanmamistir. Yaptiklari savaşlardan mihawk galip gelmiştir. Ha şunu soyleyebiliriz şahin göz kendini yeterince geliştiremedi. Kizilsac en son dövüşlerinden sonra aşırı geliştirdi kendini kılıç kullanma konusunda. Ama bunu demek için elde kanıt yok. Suanlik en iyisi mihawkMihawk Shanks'tan zayıf çıkınca gelen pişmanlık hissini unutursun umarım.
Allah'tan Zoro'yla karşılaşmamışSeraphimlerle kapışırlarken dayak yemiş
Stussy yamultmadı mıKaku niye yatıyor yav ? Zoro mu hırpaladı yine kaçırmışım ben orayı galiba.
Bilmiyorum valla. Kopuğum bu arctan :/Stussy yamultmadı mı
Seraphimlerden nasıl dayak yerim ya ben gibi bir sey diyor.Stussy yamultmadı mı