Hocam seni görünce aklıma geldi, bu haftanın bölümü için yorum kısmını neden açmadınBu spoiler gerçekse bende Joy Boy'um.
Hocam seni görünce aklıma geldi, bu haftanın bölümü için yorum kısmını neden açmadınBu spoiler gerçekse bende Joy Boy'um.
Adadaki hain Koramiral Z... adanın anahtarını Amiral Kizaru'ya takdim ediyormuş...
Şöyle tatlı bir onay gelse Redon'dan ne güzel olur.Bu şerefsiz redon hala spoileri paylaşmıyor.
Hep benzer şeyler. Bir kere de arc işlenişi farklı olsun yav. Luffy zirveyi yenmiş. Hala saçma sapan uğraştırıyor. Bu Oda adam olmaz.Çok sıkıcı,daral geldi seriden.
Haftalık takip edince sıkılması normal geliyor bana. Bir bölüm okuyorsun 2 hafta bekle derken, ayrıca forumdaki tartışmalara vs aktif katılan bir insansan sıkılıyorsun haliyle.Hep benzer şeyler. Bir kere de arc işlenişi farklı olsun yav. Luffy zirveyi yenmiş. Hala saçma sapan uğraştırıyor. Bu Oda adam olmaz.
O biraz zor ,her bünye kaldıramaz daha önceden deneyenler oldu midesi delindiDragon, Sakazuki'yi mideye indirmiş @kadir †.
Neden şanjiiiNeden lulusia krallığı.
Sebebi @RedTeroR Ferit diyorsun yani.Haftalık takip edince sıkılması normal geliyor bana. Bir bölüm okuyorsun 2 hafta bekle derken, ayrıca forumdaki tartışmalara vs aktif katılan bir insansan sıkılıyorsun haliyle.