Konuştuğun kişi troll bir zoro fanıysa böyle yazmak normal bence.Çocuk gibi yazıyorsun. Ağla falan komik duruyor.
Doll mu etkili oldu...@sensey denizci oldum
Prince Grus etkili oldu. Sword oluşumu.. Denizcilerdeki asiler hoşuma gidiyor. Devrimciler ve Sword birimi favorilerim şuan. Bir de kumarbaz Issho var. Lordlar kalkacak dedi tak yaptı adamDoll mu etkili oldu...
"İki tanesi ucu ucuna yonko indirir gibi geliyor. Komutan üstü olabilir onlar bak."Amiral Yonkou eşittir diyenleri anlıyorum (Akainu belki) ama amiral adayları yonkou indirir zorlanarak nasıl bişi oluyor tam anlayamadım. Şu seride Akainu hariç amirallerin teke tekte alacağı tek Yonkou Buggy oda olaya Mihawk Croco girerse imkansız yani biraz gerçekçi olalım Yonkou almak öyle kolay olsaydı denizde korsan kalmazdı. Denizciler anca doğu mavide varlık gösterir oda Luffy sağolsun tamamen temizlenen tek deniz oldu. Şimdi aynı denizciler yürek yemiş gibi seraphimler halleti zaten diyerek geldikleri yerde hem hayatlarının ayarını yiyecekler hemde hükümetin en önemli 5'lisinden birini kaybedecekler
Bölüm çıkınca Doll avatarı benim yalnız ilk ben göz diktim xDPrince Grus etkili oldu. Sword oluşumu.. Denizcilerdeki asiler hoşuma gidiyor. Devrimciler ve Sword birimi favorilerim şuan. Bir de kumarbaz Issho var. Lordlar kalkacak dedi tak yaptı adam
Sentomaru o, sumocu.Bu Kozuki Oden bizim lanetimiz olacak demiştim! Genç Vegapunk ve Kizaru’nun yanındaki Oden değil mi?
Godaaaaaaa!
Senin olsun ben Prince Gruss'la devam. Zaten SWORD'daki genç kanlarla benim işim Koramirellerle işim olmazBölüm çıkınca Doll avatarı benim yalnız ilk ben göz diktim xD