Shanks'ı,Kaido'yu ve muhtemelen Dragon'u yenemeyecek birisi ama zirve olduğunu düşünüyorsun ?Akainu öylelerden.
Shanks'ı,Kaido'yu ve muhtemelen Dragon'u yenemeyecek birisi ama zirve olduğunu düşünüyorsun ?Akainu öylelerden.
Şimdi ona denk olan Aokiji de zirve midir? Bu ikisi zirve ise Kizaru ve Fujitora neye göre zirve olmuyor? Zirve Shanks'tan 400 milyon az ödülü olan kaptan olmayan Mihawk neye göre zirve değil sana?Akainu öylelerden.
Sonuçta bu adam Mihawk'tan sonra hükümetten biriyle savaşabilir. 40-50 yaşına kadar gelişim gösterebilir. Benim de beklentim yüksek ama bir anda olur kafasında değilim.Sana göre öyle kardeşim,ben fikirlerimde netim.15 yıllık düşncemi,değiştiremem xd
Değil. WB, Roger, Garp, Kaido, Xebec zirvedir. Buna sonra Im eklenebilir.Amiraller zirve isim mi peki?
Yani en azından tutarlsın derim. Akainu zirve ama diğer amiraller zirve değil demiyorsun.Değil. WB, Roger, Garp, Kaido, Xebec zirvedir. Buna sonra Im eklenebilir.
Luffy bir anda Nika oldu,Zoro bir anda kral haki kullanabilecek hale geldi.Her şey hızlı oluyor aslında.Sonuçta bu adam Mihawk'tan sonra hükümetten biriyle savaşabilir. 40-50 yaşına kadar gelişim gösterebilir. Benim de beklentim yüksek ama bir anda olur kafasında değilim.
Değil. WB, Roger, Garp, Kaido, Xebec zirvedir. Buna sonra Im eklenebilir.
Zirve Zoro o seviyeye gelir zaten, Rayleigh'i aşacağı için gelir ama. Rayleigh daha yaşlı hâliyle imparator kışkışlayacak güçteyse, seri sonu Zoro'ya toplanıp Allah diyelim.Zirve Zoro imparator seviyene gelir.Ben bunu yıllar önce çok tartıştım,aynı şeyler hep o yüzden serinin sonunu bekleyelim.
Zoro falan bu arc Kizaru'yu alamaz da Wano başında anca Jack'i alyordu Zoro. Hele arc başında en büyük güçlerden birisi olan kral hakiyi saldırıya eklmeyi Luffy'le aynı arc içerisinde alacak, hatta ondan önce ekleyecek desek neler denirdi? Yine Luffy, Kata'yı yenemeyecek diyenler de vardı. Op okuyucuları hep aynı kısıfr döngüde dönüyor.Luffy bir anda Nika oldu,Zoro bir anda kral haki kullanabilecek hale geldi.Her şey hızlı oluyor aslında.
Biz ne bilelim Jack'in hayal kırıklığı olduğunu.Zoro falan bu arc Kizaru'yu alamaz da Wano başında anca Jack'i alyordu Zoro. Hele arc başında en büyük güçlerden birisi olan kral hakiyi saldırıya eklmeyi Luffy'le aynı arc içerisinde alacak, hatta ondan önce ekleyecek desek neler denirdi? Yine Luffy, Kata'yı yenemeyecek diyenler de vardı. Op okuyucuları hep aynı kısıfr döngüde dönüyor.
Bunun tam tersi yorumlar da çoktu. ZKK efsanesini daha unutmadık yani. Özellikle kral haki konusunda Oda bunu işlemekte geç bile kaldı.Zoro falan bu arc Kizaru'yu alamaz da Wano başında anca Jack'i alyordu Zoro. Hele arc başında en büyük güçlerden birisi olan kral hakiyi saldırıya eklmeyi Luffy'le aynı arc içerisinde alacak, hatta ondan önce ekleyecek desek neler denirdi? Yine Luffy, Kata'yı yenemeyecek diyenler de vardı. Op okuyucuları hep aynı kısıfr döngüde dönüyor.