Vay be harbi harbi off panel çizmiş ha
Bence bizimkiler tarafından değil de hükümet fişini çekip harcayacak gibi.Kizaru harcanacak beyler . Gidişat onu gösteriyor. Flashback bile varmış Kizaru ile ilgili. Harcanacak .
Harcanmaktan kastım karizmayı çizdirecek .
Tek tek ataraktan, haki süzerekten, adam dizerektenKizaru tek ata ata geliyor.
Tam tersine bir noktada Satürn satacak gibi hissediyorum.Bence bizimkiler tarafından değil de hükümet fişini çekip harcayacak gibi.
Şuan Saturn’e çok bağlı gözüküyor ama ters köşe yapıp Arc sonu Saturn’u satacaktır diye düşünüyorum.
Bu serinin düşmanları denizciler değil Dünya Hükümeti. Kizaru zaten Luffy’i dövmeye o kadar motivasyonu yok.
Lucci'den sonra Kizaru % kaçında olacak? Temiz olmaz o galibiyet Zoro için.Luffy gene herkesi peşine taktı. Dedik dayak yiyecek o ihtimal de gitti gibi. Şimdi lucci ve kizaru olur. Lucci dayak yer. Sonra zoro ve kizaru olur zoro yener. Böylece zoro > lucci onaylanmış olur.
Zoro>lucci net zaten.Luffy gene herkesi peşine taktı. Dedik dayak yiyecek o ihtimal de gitti gibi. Şimdi lucci ve kizaru olur. Lucci dayak yer. Sonra zoro ve kizaru olur zoro yener. Böylece zoro > lucci onaylanmış olur.