Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta büyük ihtimalle o sırada oradan rastgele geçerken rastlamış tipler,
Başta bende öyle düşündüm ancak çeviri hata yapmadıysam daha fazla yaklaşamayız gibi bir şey diyorlar. Bu durumda bile isteye oraya yaklaşmaya çalışan bir ekip gibi geldi. Oda bu sağı solu belli olmaz ama donanma gemisi olmadığı kesin olan bir gemi.
 
Kizaru'dan Kayıp Yüzyıl da neyin nesi diye Jay Garcia'ya sormasını beklerdim ama it itliğini yapmaya devam ediyor. Donanmadan zaten çıkarsa bir Fujitora adam çıkar, gerisi Kutsalların itliğini yapmaktan geri duymayan şahsiyetsizler.
 
Shaka ya ne oldu belli değil, seraphimler nasıl kontrol altına alındı belli değil, vegapunk nasıl kurtarıldı belli değil,York nasıl yenildi belli değil, bonney kuma'nın anılarına bakıyordu ne oldugu belli değil, lucci sorunsuz bizimkilere takılıyor sebebi belli değil... Oda, gözden ameliyat olacam diye bizi yiyip beyni aldırmış. Uzat hikayeyi sakız gibi, ara üstüne ara ver, seriyi resmen aylık seriye çevir sonra tüm önemli olayları offscreen işle... Bleach mangakasina çöp gibi hikaye yazıyorsun diye laf ederdik, adama haksızlık etmişik. Adam en azından güzel çiziyordu.
bu kadar dogru cumleleri nasil birlestirebildin +1
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık