Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1089: Kuşatma Altında

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 94 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 38 25.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 12.0%

  • Kullanılan toplam oy
    150
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buradaki durum, York tarafından kontrol edilen Seraphimlere karşı geçici iş birliği. O durum çözüldüğüne göre artık bundan sonrası hükümete isyana kadar gider.
Lucci ve diğerlerinin taraf değiştirmesinin gördüğümüz tek sebebi bu. York, Lucci ve Kaku'yu kurtarıp Hasırşapkaları öldürün şeklinde de emir verebilirdi. Bunu yapmak yerine Cp0'ın da öldürülmesini emrettiği anlaşılıyor. Bunun üzerine ajanlar taraf değiştiriyor.

Bu aslında benim yorumum, yoksa bu taraf değişikliğinin başka bir açıklaması yok.
 
Görecez, şu aşamada geri dönüşü yok gibi. Belki de gerçekten Lucci'nin kalemi kırıldı, emri de york üzerinden Grosei vermiş olabilir.
Gorosei Cp-0'ı vegapunk'u öldürmesi için gönderdi yani şuan yapmaya geldikleri işi yapmaya gelmişlerdi. York konusu fazla derin bir mevzu Gorosei ile ortaklaşa iş yaptıklarını bilmiyorlardı muhtemelen. Stussy'nin güçlerini bilmiyoruz hipnoz altında olma şansları da var şuan.

Bizimkilerin tarafında kesin olarak sadece Stussy var.
 
Medeniyetin bir numaralı kalesi Denizciler York isimli genç bilim insanını kurtarmak için bu korsan tayfasını Amiral Kizaru önderliğinde yok edecektir. Kadınların bilimdeki yerini sonuna kadar destekliyoruz. Sen yalnız değilsin York, Adalet yanında. :gamyon: :)
 
Son düzenleme:
Bu bölüm aslında çıtırdan OP evreninin niye sularla kaplı olduğunu açıklamış soda. Antik silahlar. Vegapunk gerçekten öldürülmesi gereken bir karakter aslında bu olmasa hükumet Kaido'ya düşermiş Roger'ın başlattığı korsan çağında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık