Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ROGER = WB = GARP Bunlar 3'lü zirvedir eşit güçtedirler. Bu adamların prime dönemini görmeden güçlerini savaşlarını görmeden bu adamlara karşı yonkouların ve amirallerin gücü biçilemez eşitmidirler güçlümüdürler güçsüzmüdürler diye. Ama soda'nın yüzün'den garp'ı güçsüz görmek gereksiz 80 yaşına gelmiş bir adamı filo amiraline eşit güç de biri ve yancıları ile dövüştürüp soda'nın yeteneksizliği yüzünden adamı basit bir şekilde yenildi göstermek anlamsız bir güç biçme şeklidir. Normal de Garp gibi bir adamın orta zorluk derecesin de o adadan hasar almadan çıkması lazım ama işte soda bitirdi animeyi saçmaladı iyice güç dengeleri bozuldu yonkou'nun kafasına bir şey düşüyor bayılıyor hafızasını kaybediyor saçmalığa bakar mısın. Karate yaparak yonkou fırlatılıyor uçuruluyor ne bilim sakazukiyi görünce tüm tayfası ile topuk topuk yapan bb denizci kahramanı kk ile savaşmış yonkouların bildiği adam bb olmamasına rağmen kabediyor gibi oluyor kısaca güç sıkalası iyice saçma bir hal aldı.
 
Geçmişte de ölmüş süsü verilen tama ölmemişti. Capone bege nin kayınbabası öldü zannedilirken geri dönmüştü. Kinemonun sevgili karısı Tsuru da öldü düşünülürken ölmemişti vs…
Burada da garbın akıbeti bilinmiyor dediyse kesinlikle yaşıyor ama nasıl kurtuldu bilmiyoruz. Son durumu çok kötü belli ama bir şekilde kurtulmuş. Gerçekte morianın yardım etme ihtimali yok ki luffyden dolayı o da düşmandır. Belki moria adadan kurtulmak için garpa dolaylı yardım etmeye çalışmış olabilir. onun dışında bildiğimiz kimselerden yardım edebilecek çok da bir karakter yok. En kötü nesilden de işlenmeyen karakter kalmadı gibi. Ya bege ya da urouge sahne almış olabilir. Benim tahminim Urouge bir aksiyon aldı burada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık