Abi ne kılıçmış ya Kuzan 100 defa vurdu bir kılıca meybuz oldu .Zoroculara bazen hak veriyorum Luffy ile eşit denilince .
Bu aralar kılıç lobisine artı yazıyorAbi ne kılıçmış ya Kuzan 100 defa vurdu bir kılıca meybuz oldu .Zoroculara bazen hak veriyorum Luffy ile eşit denilince .
Zoro luffyden daha dayanıklı ve üstündür ayrica luffy kesme saldirilarina karşı güçsüz.Abi ne kılıçmış ya Kuzan 100 defa vurdu bir kılıca meybuz oldu .Zoroculara bazen hak veriyorum Luffy ile eşit denilince .
fişher tiger gibi düştü la nesine sallamayalım. rezalet rezalet rezalet.Garp dövüşünün bu kadar çabuk bitmesi öyle bir saçmalık ki Opu çok ama çok uzun bir zaman önce salan @Bavs bile gelip sallamış birkaç tur :s
Ismail abi, oda çöp ev yapan insanlar gibi. Kıyamıyor bir şeyi kenara atmaya , sakliyor da sakliyor. Evde fena bir koku olsa bile yapmaya devam ediyor .dÇok afedersiniz de sicip duvara sürsem şu bölümden çok daha iyisini yaparım.
Öyle ağır hakaretler küfürler etmek istiyorum ki odaya denecek çok fazla şey yok...
Ne demek lan kayboldu öldü mu ölmedi mi neyin gizemini veriyorsun.