Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaya galaxy impact'la girmiş olmasa yaşlı halinin amiral seviyesi olduğundan bile şuphe edilirdi.

En büyük icraatı çöp bayıltamayan kral haki saldırısı.
 
Karaktere veya bölüme ait beklentiler istenildiği gibi çıkmayınca "Dur bi' vasat Oda'ya söveyim/geçireyim." v.b gibi düşünceler, "A, ben birkaç sahneyi yanlış yorumlamış olabilirim." v.b gibi düşüncelerden ağır basmamalı bu Garp mevzusu için bence :r
 
Luci salağı yonkouya karşı koyar. Bizim Garp ne yapıyor. E.Oda senin yazacan senaryoyu.... Aklında bir son var bu adamın ve o sonda yeri olmayan herkesi harcayacak bu adam belli. Seride işlevi olmayan gücü olan herkes harcama bilir bu saatten sonra.
 
Sayfalar gelsin de bir inceleyelim. Danışıklı dövüş, bi katakulli çevirme vs haricinde kepazeliktir bu şekilde aradan çıkması. Kendisi hakkında söylenenler ve yan yana anıldığı isimler ortada. En hater adam dahi bunu beklemezdi keza nefret etmekle gözün gördüğünü inkar etmek arasında fark var. Luffy'nin meyve değişimini mantıklı bulan adamla şu bölüm özelinde ben demiştim çeken tayfa aynı yolun yolcusu benim gözümde
 
Gömdük mömdük ama Kuzan ile Garp arasında bir iletişim olduğu açık .

Garp geçen bölüm merak etme adalet Galip gelecek derken Kuzandan bir mesaj aldı muhtemelen .

Kuzanın Garpa olan saygısı bu kadar çabuk bitecek bir şey değil.
Yani bir mesaj aldı ve Garp senin dediğin gibi olsun Kuzan deyip gardını indirdi muhtemelen ( bilerek kaybetti )
İşin şakası bir yana ben de bir nane olduğunu düşünüyorum. Lakin Garp her halükarda Wb-Roger seviyesi değil.
 
Yahu Garp Kuzan'ı yere çaldıktan sonra E. Oda'nın şu kadar dakika/saat geçti gibi bir açıklaması bile yok, ne çarpışması :) Bak Dof vs Luffy'de offpanel var, 20 dakika geçti diyor, Cracker'de 11 saat geçti diyor, Katakuri'de saat işaretini gösteriyor, Garp'ta böyle şeyler yok. Bildiğin Kuzan'a vurduktan sonra, SJW gelmiş, onu denize fırlatmış, Shot gelmiş onu bloklamış, Şiryu'dan kılıç yemiş, Kuzan'dan yumruk yemiş, mangaka tane tane kimin ne şekilde geldiğini anlatıyor. Yüzündeki yara bere de BB tayfasının çer çöpünden yediği darbeler, aynı darbeleri MF'de Jozu'ya da çizmişti E. Oda, elmas adamın darbe almayacağı algısını kırmak için yapmıştı şimdi de Garp için çizdi işte, BB Tümenleriyle saatlerce bir kavgası yok Garp'ın :)
Tamam hadi Garp'ın üzerindeki yara bereyi öyle açıkladın. Peki kuzan'da neden o kadar yara bere var o da mı denizci çer çöpüyle uğraşmış. Belli ki Kuzan ile Garp bir süre çarpışmışlar. Garp mekana girdiğinde üzerine denizci pelerini vs var. Sonrasında bir bakıyoruz; kravat inmiş, kolllar sıvanmış, üzerinde yara bere bir ton, soluk soluğa kalmış gibi çizimler ve Kuzan'da bir çok darbe almış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık