Yok be reis...Hayatımda hiçbir zaman bir konu hakkında çok fazla şey biliyorum demedim.Hele ki One Piece konusunda.One Piece ile ilgili çok da patladığım görüşlerim oldu.Ben herşeyi bilirim, görüşlerim çok iyidir diye bir iddiam hiç olmadı.Bir gün ağır patlayacaksın, haberin olsun. Senin gibi kendinden emin olan ve her şeyi bilen çok üye gördü bu site.
garp bu kadar güçsüzsen neden meyve yemedin lan bütün imkanlar elinin altında. pacoz garpEfsanevi kahraman diyor hala .
Efsanesi Rogerin sayesinde ün kazanmakmış.
Film z'de oldugu gibi bitmis ise kuzan bacagi gitmis, ayrica jinbe balikadam adasinda anlattigina göre yine benzer. Çok fark yok akainu agir geliyor. buz delmesi ile magmanin organlari yok etmesi çok farkli seyler. Akainu garp'i öyle delseAkainu ile Kuzan yakın güçte zaten
O adı Xebec'i yenerek elde etti diye hatırlıyorumEfsanevi kahraman diyor hala .
Rayleigh > Garp
Aynı Rayleigh kizaru'ya sadece bir çizik atabildi. Garp eşit dövüşüyor kuzanlaEfsanevi kahraman diyor hala .
Rayleigh > Garp
Sağlık olsun cezalara ne zaman başlıyoruz?Evet, kaybettik.
Aynı Rayleigh gören Teach geri adım atıyor . Caydırıcılığı bile Garptan üstünAynı Rayleigh kizaru'ya sadece bir çizik atabildi. Garp eşit dövüşüyor kuzanla