Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp tam olarak amiral seviyesinde şuan gibi gözüküyor. Yenilirse de Akainu'ya yenilir onu da tekerlekli sandelyeye mahkum edecek kıvama getirip ölür. Mf savaşında amiraller daha dikkat dağınıklığı olmadan Jozu ve Marco'yu yenemedi. Garp'ın karşısına birebir de Shiryu'yu koyun bir dakika tutunamaz. Aokiji + Yc1 + Yc2'nin olduğu bir grubu KK seviyesi adamlar ve bir ihtimal Dragon-Shanks-Kaido yenebilir.

Aynı mantıkla burada Wb olsaydı Aokiji ile dövüşürken Shiryu ve diğerleri zaten her türlü Wb'yi arkadan bıçaklayacaktı. Garp'ın durumu o kadar da beklenmedik değil sadece önceden dediğim gibi Garp'ın hala Kaido-Shanks-Dragon seviyesinde görenler vardı onlar için süpriz oldu.
 
Sen bu kurtlar sofrasından
Çıkamazsan ona yanarım
Sen bu kurtlar sofrasından
Çıkamazsan ona yanarım

Şerefli bayrağı burca
Dikemezsen ona yanarım
Şerefli bayrağı burca
Dikemezsen ona yanarım

Oy yiğidim oy civanım
Tüketme umutlarını
Oy yiğidim oy civanım
Tüketme umutlarını

Zalimlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarım
Hainlerin tahtlarını
Yıkamazsan ona yanarım

Ulan... İcardi avatarına düşürdün bizi Garp reyis
 
Ölüm yıldızı filan derken han solonun dondurulup jabbaya verilmesi filan jabba da karasakal gibi göbekliydi rahmetli,heralde bunu da star warstan araklıyayım diye koca çınarı harcadı eleman kuzan da orda hanı satan zenci eleman zaten ikisinin de saçları afro bu kadar mı benzerlik olur.

Kuzan tam zamanını bekleyip vadr kabasakalı indirmek için garpı çözüp beraber dalabilirler bu durumda karasakalın hiç şansı kalmaz iki gemi yumruklayan usta tarafından cemazesi kaldırılır böyle bir sinsilikle ortadan kaldırılsa çok güzel senaryo olur her ne kadar arakta olsa biraz.

Magellan ne büyük adammışsın karasakal ve tayfasına tek atan amiral bile olmadığı halde öldürüp dirilten büyük ustad, gel gene tekle şunları zehirinden kaçışta yok,adamı o kadar güçlü yapınca enel gibi ortadan kaybetti herif,lan garp yerine magellan baba olaydı zehirden çoğunu alırdı oradaki tayfanın.
 
Buradan Garp'a eksi çıkmaz.Sadece tatmin edici bir hikaye anlatımı olmadığını söyleyebiliriz.
Kaido - BM - Kid ve Law derken şimdi de Garp.Sırada Mihawk var.
Roger ve WBnin hikayeden erken çıkması hayırlı olmuş.
Yarın bir gün Rocks fbsinde hakkını vererek çizer o ayrı ama karakteri düşündüğümüz kadar önemsemiyormuş onu görmüş olduk.
 
Ah ulan dedem ya... bu nasıl performans böyle... hiçbir şey yapamadan mefta olmuşsun... insan bir performans arttırıcı falan kullanır... kksksks

O değil de Ray>Garp... yıllarca adam eline kılıç almamış, karı kız kovalar haliyle yaptığı icraatlere bak... bir de Garp'a bak... ilk ciddi olay da paaaat...! Patlayıp... yok oldu dedem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık