Cracker>=Doflamingo olduğu kesinleşmişken senin Doffy>Katakuri demene ne desem bilemedim. Birisi YC3-YC2 ayarında diğeri YC1+Doflamingo>Katakuri
Cracker>=Doflamingo olduğu kesinleşmişken senin Doffy>Katakuri demene ne desem bilemedim. Birisi YC3-YC2 ayarında diğeri YC1+Doflamingo>Katakuri
Cracke>= Dof neresi kesinleşti Luffy daha zorlandı diye mi? Dof tüm adayla vs attı Cracker Luffy ile. Luffy de anca Nami yardımıyla yeniyordu yoksa alamıyordu onu da. Zoro olsa bisküvileri çatır çatır keserdi.Cracker>=Doflamingo olduğu kesinleşmişken senin Doffy>Katakuri demene ne desem bilemedim. Birisi YC3-YC2 ayarında diğeri YC1+
King’i de WB, Vegapunk övüyor ne yapalım?Sağ kola giriş seviyesinde olan adamda h.haki,meyve uyanışı, imparator seviyesi gözlem var.
Sözde daha üst seviyede olan sağ kollarda tek bir özellik hariç çok üst seviye donanım yok.
Giriş seviyesi olanı Ray övüyor,üst seviyede olanı ise Aramaki aşağılıyor.
Baya giriş seviyesiymiş harbiden.
King’i Wb ,Vegapunk övüyor Kata’ya Shanks tek geleceği gören sen değilsin çekiyor. Bunlara göre de öyle başka geleceği gören yok seride zevkine dayak yiyen Kaido bile öğrenmiş olmasına rağmen.King’i de WB, Vegapunk övüyor ne yapalım?
Aramaki için giriş seviyesi , üst seviye sağ kol farketmez alayını deler geçer.
Aramaki Beckman'ı,Sabo'yu falan yenemez geç bu hikayeleri.King’i de WB, Vegapunk övüyor ne yapalım?
Aramaki için giriş seviyesi , üst seviye sağ kol farketmez alayını deler geçer.
Kuzan'ın meybuz yaptığı Cracker, nasıl Dof'tan güçlü oluyor Kuzan'dan Ice Age yeyip donmayan tek karakter Doffy, aynı durumdaki, Cracker, Jozu, Saul vs patates oldu, patateslerle Doffy reyizi kıyaslamayalım lütfenCracker>=Doflamingo olduğu kesinleşmişken senin Doffy>Katakuri demene ne desem bilemedim. Birisi YC3-YC2 ayarında diğeri YC1+
G4 Luffy'den meydan dayağı yiyen Doffy > G4 + Nami sinerjisiyle saatlerce savaşıp dayağı yiyen CrackerKuzan'ın meybuz yaptığı Cracker, nasıl Dof'tan güçlü oluyor Kuzan'dan Ice Age yeyip donmayan tek karakter Doffy, aynı durumdaki, Cracker, Jozu, Saul vs patates oldu, patateslerle Doffy reyizi kıyaslamayalım lütfen