@RedTeroR-sama ile lolde biraz takıl sende Zorocu olursun. Kokladığı kılıç çok kaliteli çok sağlamKardeşim sen hala iyileşmemişsin. Ama geçecek. Yanındayım her zaman.
@RedTeroR-sama ile lolde biraz takıl sende Zorocu olursun. Kokladığı kılıç çok kaliteli çok sağlamKardeşim sen hala iyileşmemişsin. Ama geçecek. Yanındayım her zaman.
Kk seviye meyvesi var, bir de Enma mı gerekiyor kesmesi için? Üstüne D... Nika'yı da verelim çift meyveli olsun yetmezse.Enması olsa ikiye bölerdi Law.
Sence büyüklüğü saray için açtığı room kadar var mıdır?Vergo'yu yenen saldırı sonrası Pika'dan daha büyük dağ yarıya kesiliyor. Pika için de yine bir benzeri boyut diyebiliriz.
Ama Vergo için kesilen daha büyük.
Law'ın atak gücü müthiş yav.
Verdi zaten. Hasarları yediği için sinir bozucu buldu gücünü.Vereymiş bari Kaido'ya adam akıllı hasar? Çöp. Zoro için hiç bir şey.
Bağışıklığım var.@RedTeroR-sama ile lolde biraz takıl sende Zorocu olursun. Kokladığı kılıç çok kaliteli çok sağlam
Bilemedim ama buz dağı daha büyük duruyor ki buradaki room bile Pika'dan katlarca büyük.Sence büyüklüğü saray için açtığı room kadar var mıdır?
Ömründen aldı o room olsun o kadar. :dd.dBilemedim ama buz dağı daha büyük duruyor ki buradaki room bile Pika'dan katlarca büyük.
Büyük ihtimalle, adanın denize teması olan kısmında gücün işlevini kullanamıyordur. Dolayısıyla kendisiyle bütünleşen ada ile deniz arasında bir engel bıraktığı için deniz ona temas etmediği kadarıyla adanın kalanınıyla adayı kontrol ediyordur. Bu benim tahminim.Bu ada denizde değil mi nasıl güçleri etkilenmiyor? Ben hala bunu merak ediyorum.
Yahu Bizim Usoppu nerdeTeach vs Luffy
Shiryu vs Zoro
Pizarro vs Sanji
Devon vs Yamato
Shot vs Jinbei
Wolf vs Robin
Burgess vs Franky
Doc Q vs Chopper
Laffitte vs Brook & Nami
At fava bekle her zaman fikrim buydu
Oda gibi unutmuşum Usopp vs Van Augur işte :'PYahu Bizim Usoppu nerde