Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La daha iyi falan değil Red yapma...
Nasıl daha iyi değil gördün işte kola vurunca, kafaya vurunca adam hasar alıyor.

Kendisine uygun daha verimli kullanacağı bir adada dahi olsa güçlü karakterler için o meyve sorun olmaz. Pizarro dayanıklı bir çar olmasa ilk harekette gidecekti.

Pizarro, Pika'dan güçlü olabilir ama meyvesi daha iyi değil.
 
Pica'yı tier list'te yk3-Yk2 ligine yazılacak adam.. Bu adamı devirecek saldırı gücü çoğu yk3-yk2'de yok çünkü.
Reis vur dedik sende öldürdün.:oleyo2: Pica’nın avantajı gerçek bedenini taş içinde kaçırabilmeseydi.Saldırı gücü üst liglerde çok bir işe yaramaz.

Zoro’nun, Pica’yı yenememesinin sebebi Pica’nın muazzam saldırı gücü olmasından dolayı değildi.Zoro gerçek bedenini bulamadığı için Pica’yla çok uğraştı.Bulduğunda da çok kolay bir şekilde harcadı zaten.
 
Son düzenleme:
Saldırıya çok açık bir meyve, alan saldırısı olan karakterler patates eder bunu.
Öyle de dayanıklılığı var fiziksel olarak yine, doğrudan yok edici meyveler tehlikeli olabilir. Fakat o meyveler de herkes için tehlikeli şimdi...

Nasıl daha iyi değil gördün işte kola vurunca, kafaya vurunca adam hasar alıyor.

Kendisine uygun daha verimli kullanacağı bir adada dahi olsa güçlü karakterler için o meyve sorun olmaz. Pizarro dayanıklı bir çar olmasa ilk harekette gidecekti.

Pizarro, Pika'dan güçlü olabilir ama meyvesi daha iyi değil.
Dayanıklılı ama hasar alıyor diye iptal olmadı hemen. Meyvenin avantajı da herşeyi kullanması, yani şimdi OP Adası analizi yapsak bir kaç yer hariç Pica'nın meyveyi sağlam kullanacağı yer yok neredeyse.

Yani Pizarro her yerde bu güçteyken meyve anlamında Pica her yerde Dressrosa kadar güçlü değil. Hatta bazı yerlerde dümdüz çöp meyve olarak...
 
Kaya olmayan ver mi var da etkisiz olacak? Kum bile kayadan oluşurken her yerde etkisiz kalacağını düşünmek abes. Aynı şekilde Pizarro'nun meyvesi de nasıl işliyor bilmiyoruz, belki logia özelliği bulunan adaları kontrol edemiyordur? En önemlisi de nerden vursan hasar alması, Pizarro'nun meyvesi baya boş bir meyve. Hele alan tesirli saldırı yapanlara karşı ekstra etkisiz. Oda hiç üstüne düşmemiş Bb tayfasındaki karakterlerin güçlerine... Seride daha önce onlarca kez gördüğümüz benzer güçteki meyveleri vermiş bir kısmına.
 
Egghead'e giden 2 komutan var Lafitte ve Devon. Lafitte'in uçma ve hipnoz yetenekleri var, Devon da şekil değiştirebiliyor. BB tayfasını hep winner çiziyor mangaka, deprem meyvesini aldılar, meyve avcılığıyla sürüyle meyve çaldılar, Moriah'ı Puding'i Koby'i kaçırdılar, Koby kurtarılırken bu sefer büyük balık Garp'ı yakaladılar, Lawı dövüp muhtemelen Ponelerini aldılar, mangaka verdikçe veriyor, o yüzden Eggheadde BB tayfasının yine kazanan olacağını tahmin edebiliriz. Devon ve Lafitte'in yetenekleri adaya sızma ve bir şeyler çalma/kaçırma konusunda çok iyi. Satürn'ü, Seraphimleri veya en kötü ihtimalle Vegapunk'u kaçıracaklarını düşünüyorum şahsen.



MF'de Moriah için de birdenbire ortadan kayboldu dendi, sonra Dof, meyve yeteneğine vurgu yaptı. Arıkovanında ise kurtulan Moriah hiç gösterilmedi, Garp'ı Moriah kaçırmış olabilir mi acaba, kendi gölgesiyle Garp'ın yerini değiştirebilir mi ?
Kendi gölgesi ile sanki yapamaz çünkü güneş ile gölge karşılaşınca gölgeler yanıp kül oluyordu, yok oluyordu. Garp da sanki ışığın olduğu (sabah öğlen filan işte) bir anda savaşıyor gibi.
 
Ada meyvesi diyince kullanıcı kendini adaya dönüştürüyor sanıyorsun. Pica'nın laciverdi çıkıyor. Hey gidi Oda...
 
Pizzarro’ya Garp’ta Koby’de haki ile vurdu. Hakisiz hasar almıyorsa boş meyve değil.

Pica istediği an kayalarda geziniyor ama ya kaya, taş, çakıl vs yoksa? Bu da bi dezavantaj.

Peki Pizzaro daha büyük adaları da kontrol edebilir mi? Ya da Pica RedLine komple oynatabilir mi? Pizzaro da bunu yapar gibi geliyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık