Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shiryu, garp'ın yumruğu sonrası sakat mı kaldın bilader? garp için yaşlı başlı haliyle bb korsanlarıyla vs atıyor dedik ama tek aksiyonu var shiryu'nun. ulan hadi garp'a yetmedi cürmün, bari denizci gemisini korumaya gidenleri durdur, kes biç bir şeyler yap. sapladın kılıcı garp'a yattın aşşa. ne güzel korsanlık o öyle. sorsan ben bitirdim garp'ın işini der.
 
O kesin meyveyle mi alakalı emin değiliz ama öyle bir özellik de yoksa niye en güçlü logia olsun ki acıyı da katlıyorken? Eline değecek de meyvesi iptal olacakla kalmaz o meyve.
Sadece meyve çalma değil aynı anda birden fazla meyve kullanımına da olanak sağlayan güç bu büyük ihtimalle. Meyve iptalinin üzerine bu güçler onu en güçlü logia yapar. Sırf meyve iptal ediyor diye yıllarca peşinde koşmazdı Teach.
 
Oda wb'e dünyanın en güçlü adamı dedi adamı eleğe çevirdiler bir de gerçekçilik katmak için elek oldu ama bak sırtından yara almadı filan dedi yalanını sevem bi kere adama önden sokup arkasından çıkardılar sırtı da delik deşik oldu ne yara almaması adam böyle laflarla sanki sırtında hiç yara olmamış gibi bizi manipüle etmeye çalışıyordu ulan o kadar güçlü dedik şimdi böyle diyem belki yiyen olur he bi de 1200 mızrak 30 top paresi vs yazam da yerler yerler.

Eh bu olaydan sonra garp'a da şaşırmadım sonuçta bu da kıta parçalayan kafayı düzleten adamdı adam yumruğuyla kıtaları ayırabiliyor ama adadaki kimseye bir şey yapamadı hakikaten odanın çok güçlü dediği adamdı bu nerdeyse rogerla aşık atabilen adamdı,allahtan roger öldüde(ben pek inanmıyom gerçi oda bu ace bile ölmemişse şaşırmam) adamın gücünüde pek göstermedi de en azından korsanlar kralının bir seviyesi bir ağırlığı kaldı.

Ne ara bu kadar hızla herkese yumruk atan adamı yakaladılar bari onu da gösterseymiş o kadar ameliyat oldun be oda insan o yeni gözlerle bari kolaya kaçmaz bu kadar heralde lan dedi adam güçlü şimdi ne çizsem olmayacak illa garpı harcamam lazım kuzan var zaten bişi demezler dondurmuş olsub bir anda tamamdır zaten kuzana 30 sene sonra yumrukçu imajı da verdim daha ne kardeşim yiyin bir zahmet artık.

Ah ah zaman atlaması öncesi özellikle water seven enies lobby ne kadar güzeldi sonrasında gittikçe düştü seri daha da toplayamadı.
 
Flashback Garp dersleri >Fb Rayleigh dersleri
500m lik Coby için zirveden ders almak Luffy'e göre daha avantajlı .Seri sonunda Yaşlı Garp seviyesinde olacak .

Garp çok basit öldü aga Kuzan'ın amiralliği hiç hissedilmedi mesela bir teknik yapsa adayı buza çevirse felan amiral vay be ıste amiral gücü felan derim Garp kendi kendine gitti öleceģi varmıs.(Bence öldü tabi ölmedi diyenler ağırlıkta)

Pizzaro'yu Egghead'a yollarsanız en güçlü teknolojik donanımlar ve Vegapunk'ın beynine sahip olur Big Mom ve 1 tık altı seviyesine çıkar .
Pika ise sadece taşı kontrol ediyor aradaki meyve farkı bu .
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık