Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088: Son Ders

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 110 58.2%
  • Orta

    Kullanılan: 41 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 20.1%

  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzanın derdi adadaki kaptanlar değil sanırım direk teache odaklı düşüncesi
Onu sonra hallederlerdi. Bir yonkou kaptanını tayfası yanındayken mi kolay halledersin değilken mi ? Zaten tayfanın en büyük savaş gücü Arı kovanında. Burayı hallettikten sonra Bb'yi Akainu irtibatlı bir şekilde kıstırıp yok edebilirsin. Muhtemelen iş ponegliflere falan uzanacak. Denizciler de Op peşinde.
 
Grus ve Coby'nin yavuklusu kendilerini çok sevdirdi bir kaç bölümde. Kid'in Law'ın tayfalardan çer çöp novalardan vs çok ederi var şu ekibin ama denizci oldukları için maceraları işlenmez.
Genel kitle kf gibi Grus'ta Cora-san vibe aldıysa popülerlik anketinde ilk 50-100e oynar diye bekliyorum, bilmiyorum abartı mı kaçıyor ama girer gibi geldi bana. :dd.d
 
Kuzan ve diğer karasakal korsanlarının prime halindeyken Garp'ın yaptığı iş çok büyük.Yaralı olmasına rağmen Kuzan'ı bile şaşırtıp kamyon gibi ezip geçti.Ölmediğini düşünüyorum.
Büyük adamsın Garp.
 
Çeviriyi tamamladım. Bölüm akşam 8-9 gibi gelir.

Garp istese çok daha fazlasını da yaparmış, ama adam adaya geldiğinden beridir işin dalgasındaydı. Son anlarına üzüldüm. Ben Garp'tan razıyım. Shiryu avatarını sürekli de kullanırım, Garp'ın canı sağ olsun.
 
Garp kesin ölecek ama şimdi değil. Son şovunu yaptıktan sonra. Sengoku ve Tsuru kankasıyla beraber nalları dikmesi bu seriye kalite katmak adına yapılabilecek en iyi hamlelerden biridir.
 
Luffy buraya gelmeden Garp ölmez. Karasakal garp'ı ülke planı için kullanacak gibi.
Biz çektiği acılardan beyni sulanmış ama batmanin jokeri varsa luffynin de teachi var alayına anarşi diye ayaklanacak derken herif tapu kadastrodan torpil peşine düşen bir statükocu ezik olma yolunda gidiyor. Arkadaş en iyi hangi karakteri harcarım iddiasına mı giriştin birileriyle Bay Oda!?
 
Garp'ın öleceğini sanmıyorum. Kuzan'ın son panelde ki yüz ifadesi ona hala ne kadar değer verip saygı duyduğunu gösterir vaziyette. Bir de hükümet gemileri Egghead'e gelmişler fakat karasakal'ın gemisi de gelmişti o nereye gitti. bölüm ise bence güzeldi. paylaşım için teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık