Sebebi meçhul Mihawk da Buggy'nin adamı.Adamı olduğu meçhul değil.
WB ile ilgili durum ortaya çıktığında ona da eksi mi artı mı yazarız belli olur.
Şuan mevzu Garp ve Coby, Garp'a eksi yazacak bir bölüm geliyormuş gibi hadi bakalım ne olacak.
Sebebi meçhul Mihawk da Buggy'nin adamı.Adamı olduğu meçhul değil.
Emin değilim ama Grus diğer denizcileri meyve gücü ile etkileyebiliyor olabilir. (Kesilince kile dönüşen denizci onun meyvesi sayesinde korunmuş olabilir). Öyle ise zaten meyvesi uyanmıştır veya uyanmış gibidir : ))Koby şov nedir ya. Luffysiz mis gibi akan seriye yine bi Luffy yerleştirmeyi başardı Oda efendi. Çizeceksen Grus'un meyve uyanışını çiz. Sona saklıyor herhalde.
Garp fanları için aşırı kötü bir senaryo olur bu.Giflerden anladımğım kadarıyla.
Bogard gemiye gelen kolu kesiyor.
Garp bir açık vermesi sonucu Kuzan'ın Partizan saldırısını göğsüne yiyor.
Bunu göre Koby delleniyor ve kral haklili bir saldırıyla düşmanları uzaklaştırıyor.
Garp adada kalan denizcileri gemiye fırlatıyor ve geminin adadan uzaklaşma emrini veriyor. Bunun üzerine denizciler selam çakıyor ve bölüm bitiyor.
Algı işinde gelişmeye başladın. Garp hepsini tekliyor yazsa ona da aynını yazacan. Öyle bir durumdasın şu an.Garp fanları için aşırı kötü bir senaryo olur bu.
Senden bahsetmedim Alpa seni her şey tatmin eder Garp fanlarından bahsediyorum. Bana inanmıyorsan onlara sor o senaryoyu.Algı işinde gelişmeye başladın. Garp hepsini tekliyor yazsa ona da aynını yazacan. Öyle bir durumdasın şu an.