Demek öyle değilmiş yanında Sengoku yada Roger varken yumruk atana kahraman diyorlarmış bir dönemSonunu düşünen kahraman olamaz![]()

Demek öyle değilmiş yanında Sengoku yada Roger varken yumruk atana kahraman diyorlarmış bir dönemSonunu düşünen kahraman olamaz![]()
Wb sağlıklı olsa Aokiji Wb'nin karşısında kendiliğinden erirdi.garp aokiji karşısında WB'den daha iyi performans göstermiş sanki
Wb bir bisento havaya savurdu Aokiji öldü sanmışlardı.Wb sağlıklı olsa Aokiji Wb'nin karşısında kendiliğinden erirdi.
Yıkım ve gösteriş anlamında hayal kırıklığı var da seviye olarak iyi gösterdi bence kendini.Garp için efsane diyebileceğimiz bir son olmayacak bu . Garpın tüm adayı düm düz etmesi lazım.
Bu gerçekten yaşlılığın arkasına saklanılacak bir bahane değil . İstediği zaman 74 yaşında adama Yonkou topuklatıyor ( Rayleigh )
İki ihtimal var , ya Garpın abartılması söz konusu , ya da Garp henüz hiç bir şey göstermedi .
Garp için söylenenlerle bundan daha fazlasını yapmasını beklememiz çok normal .
Roger arkadaş, bu adam Roger ile ölümüne dövüşmüş . Roger kim önüne gelene üstünlüğünü kabul ettirmiş , hakisi Derya deniz , yetiştirdiği miço bile şu an uzaktan haki salarak Amirali kilitleyen bir adam .
Garp bu performansı ile Rogere ayak uyduramaz . Bu işin altında başka bir iş var.
amiral fanı olarakta söylüyorum bu adaya Rogerin gelmesi söz konusu olsa Kuzan dışındaki çapulcu takımı derhal orayı terkeder Kuzanda dayağını yer otururdu . Garp ise şu anda ölüme doğru gidiyor.
Kusura bakma canım ben alacağımı aldım sana iyi kıvranmalarWB' nin 50 bölümde anca oğlu öldükten sonra arkasından yakalayarak Akainu'ya yapabildiğini Garp vs nin başında doğrudan yüz yuzelerken dengi Aokiji'ye yapıyor.
@Montana @Dattebayo..! @RedTeroR @Tyr @Millennium Wizard
Sen bunu iyi düşün. Ama ağır gelir bu gerçek.Kusura bakma canım ben alacağımı aldım sana iyi kıvranmalar![]()
Bana hiç öyle gelmiyor kahramanlık ünvanını yalandan alacak adam değil. Beyaz sakal bile saygı duyuyordur adama.Demek öyle değilmiş yanında Sengoku yada Roger varken yumruk atana kahraman diyorlarmış bir dönem![]()