Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman seride doğru düzgün haki mi vardı? Mihawk'ta, Dof'ta falan haki yok deniyordu yaw o zamanlar. Yanlış kıyas bunlar. İşleniş olarak Wb o yaşlı ve hasta halinde yapabileceklerinin daha fazlasını yaptı, ODa efsanenin hakkı neyse onu fazlasıyla verdi. Garp ise şu ana kadar ne bekleniyorsa onu yaptı. Sen daha azını mı bekliyordun yoksa Garp'tan? Oda daha fazlasını göstermeden Garp'ı bitirirse, yazık olacak karaktere. Zaten şu ana kadar sadece korsan simpliği yapıp, denizcilerin genel olarak hakkını vermedi. Bari kahraman olarak anılan efsaneyi hiç etmesin.




İşleyiş kalitesi aynı mıydı? Garp cidden bundan fazlasını göstermeden yakalanır veya ölürse Oda denizci efsanesi Garp'ın hakkını vermiş olacak mı?






Mihawk öyle bir adam ki Alpamis bile işine gelince kullanmak zorunda kaldı. 🤭 E
Ama sen gösterdiği performans açısından değerlendir dersen bu sorunlar ortaya çıkar çakacaktır da zaten onun için başında dedim en baş sayfalarda MF WB’yi kıyaslama yaparsanız siz zararlı çıkarsınız diye.
 
Sadece garp haterlığı değil ya, geride durup gölgede kalan adam fanlığının getirdiği bir öfke hali. Kılıççı ya da telci, beyaz eşyacı vs fanı mısın ve luffynin dedesi mi göründü, ez kardeş ez. Roger önceki neslin luffysi mi o zaman kötü (gerçi ben de sevmem pek rogerı ama gereksiz yere ezmem :D). Yarın öbür gün Luffy hükümeti yıksın zaten yıkılıyordu ya üstüne kondu denir :)
Gerekli SS leri almak lazım ''ya ya he he'' önlem amaçlı 🤭
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık